Szakmai képzések

Számviteli szakterület (könyvelői szakmák, könyvvizsgálat)

Számviteli szakterületen várjuk azok jelentkezését, akik vállalkozási mérlegképes könyvelő, államháztartási mérlegképes könyvelő, vagy IFRS mérlegképes könyvelő képzésben szeretnének részt venni. 
Magyarországon az okleveles könyvvizsgálói képzés nyújtja a legmagasabb szintű számviteli szakmai képesítést. 

Várjuk továbbá könyvvizsgáló-asszisztensi és könyvelő-asszisztensi képzéseinken is.

 

 

 

 

 

Adó- és bérügyi szakterület (adó, TB, bérügy)

Ezen a szakterületen is számos képzés közül választhat. 
Adótanácsadó képzésünkkel jártasságra tehet szert a hazai és nemzetközi adózási szabályokban, adójogi kérdésekben. Okleveles adószakértői képzésünkre várjuk mindazokat, akik adótanácsadási tevékenységet folytatnak és szolgáltatásukat magasabb szintre kívánják emelni.
Bérügyviteli szakember képzésünkre azokat várjuk, akik szeretnék elsajátítani a bérügyvitelhez szükséges kompetenciákat, valamint a bérügyviteli program gyakorlatias használatához szükséges know-how-t.
Munkaerőgazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzésünkre azokat várjuk, akik a munkavállalókkal kapcsolatos bér- és társadalombiztosításhoz kapcsolódó ügyintézői és nyilvántartási feladatokat terveznek ellátni.
Társadalombiztosítási előadó képzésünk célja olyan szakemberek képzése, akik képesek a munkavállalókkal kapcsolatos társadalombiztosítási ügyeket intézni, a nyilvántartásokat vezetni, adatokat kezelni és igazolásokat küldeni az illetékes társadalombiztosítási szerveknek.

Egyéb képzések

Falusi turizmus szolgáltató képzésünket mindazoknak ajánljuk, akik a falusi turisztikai vonzerő megléte mellett szeretnék kialakítani a fogadóképesség tárgyi feltétel-rendszerét, a tájegységre jellemző berendezéssel felszerelni és működtetni a vendéglátóhelyet, ennek keretében fogadni a vendégeket, igény szerint gondoskodni ellátásukról, a falusi turizmusban résztvevők minőségi időtöltését elősegíteni. 

Webshop manager képzésünk során elsajátíthatja egy hatékonyan üzemelő webshop felépítéséhez és működtetéséhez szükséges ismereteket.

Tanulásmódszertani képzésünk célja, hogy hogy a résztvevő ismerje meg minél jobban saját magát, képességei fejlesztésével tanulja meg az új, hatékony és eredményes tanulási stratégiák, módszerek alkalmazását. Tökéletesítse tanulási technikáit, legyen képes az önálló tanulási formák megvalósítására.