Ajánló

Szakképzés

Kínálatunkban a könyvvizsgálói képzés mellett engedélyezett, és az Országos Képzési Jegyzékben szereplő, népszerű szakképesítések találhatók, pénzügyi-számviteli, adó témában. Kedvező, havi részletekben történő fizetési ütemezést alkalmazunk.

Vizsgák, felkészítők

Ha itt a vizsgaidőszak, minden támogatás jól jön. Ezt mi is tudjuk, ezért, hogy  könnyebb legyen venni az akadályokat, a felkészülést konzultációk szervezésével is segítjük.

Kreditpontos továbbképzések

Képzett szakembereknek ajánljuk színvonalas továbbképzéseinket. 2003 óta nagy sikerrel szervezzük a könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzését akár egyénileg, akár kihelyezett formában, vállalkozási, államháztartási, pénzintézeti, non-profit szakokon. Programunkkal biztosítjuk az összes szükséges kreditpont megszerzésének lehetőségét.

Az adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők szakmai rendezvényeinken való részvétellel szerezhetnek kreditpontokat. 

Képzéseink a könyvvizsgálók kötelező továbbképzésébe is beszámíthatók, a kamarai szabályzat szerint megállapított kreditponttal.

Egyes programjainkkal kreditpontot szerezhetnek a közszolgálati tisztviselők is.

Kiadványok, szakkönyvek, Metrum Referencia

Kiadványainkat mind a pénzügyi-számviteli szakmai oktatásban résztvevők, mind a területen dolgozó szakemberek haszonnal forgathatják. Megrendelését az e-könyvesbolton keresztül küldheti el, a fenti narancs (kiadványok, szoftverek) menüpontra kattintva. Szintén itt talál információt a Metrum Referencia könyvvizsgáló programról, valamint "Az én cafeteriám" rendszerről.