2018. ÉVI TÁVOKTATÁSI ELŐADÁSOK

Távoktatási előadásaink előreláthatólag március végétől lesznek elérhetőek.

A mérlegképes könyvelői, adótanácsadói/adószakértői/okleveles adószakértői, könyvvizsgálói, illetve közszolgálati továbbképzésbe beszámítható kreditpontokat érő távoktatási anyagaink online videó-előadás formájában tekinthetőek meg. A kínálatból egy darab (önálló modul vásárlása) vagy több előadás (csomag megrendelése) kiválasztására is lehetőség van. Választás előtt kérjük, feltétlenül olvassa el Tájékoztatónkat, a mérlegképes kreditpontokra vonatkozó szabályokról, hogy valóban az önnek szükséges krediteket szerezze meg képzéseinkkel!

Amennyiben a továbbképzést tantermi formában már teljesítette és a kétnapos képzéshez kapcsolódó ingyenes távoktatási előadásra jogosult, a filmet szintén az alábbi témakörök közül választhatja majd ki, azonban kérjük, ez esetben itt ne jelentkezzen, az ingyenes előadás tudnivalóiról külön tájékoztatást küldünk.

A kamarai tag könyvvizsgálók 4 könyvvizsgálói kreditpontot térítésmentesen szerezhetnek meg távoktatási előadásainkkal, amennyiben a Magyar Könyvvizsgálói Kamara honlapján (www.mkvk.hu) keresztül jelentkeznek be. További tudnivalók

A képzésre a Továbbképzések menüpont alatt jelentkezhet
a távoktatás képzési forma kiválasztásával.

 

Aktuális kínálat
Jelentkezés módja
Választható képzési lehetőségek, képzés díja, fizetés, hozzáférés, filmek megtekintésének menete
Rendszerkövetelmények
Általános szerződési feltételek
Év végi tudnivalók a távoktatási továbbképzéshez

 

AKTUÁLIS TÁVOKTATÁSI KÍNÁLATUNK

Távoktatási előadásaink előreláthatólag március végétől lesznek elérhetőek.
A kínálat az aktuális jogszabályi változásoknak megfelelően bővül az év során.

 

Kreditek jelölése az egyes szakmai területekhez:
mérlegképes könyvelő   adótanácsadó, adószakértő, okleveles adószakértő  könyvvizsgáló

közszolgálati: kötelező előadás    kötelező előadás mellé választandó (1 db a lehetőségek közül)

 

 

JELENTKEZÉS MÓDJA

A távoktatási csomagot vagy egy-egy távoktatási modult a Továbbképzések (menüsor lila fül) menüpont alatt rendelheti meg. Jelentkezését az egyes távoktatási képzések leírása alatt, a Jelentkezés gomb megnyomásával küldheti el. Itt először regisztrálnia kell oldalunkon vagy be kell lépnie már meglévő felhasználó nevével és jelszavával.

 

VÁLASZTHATÓ KÉPZÉSI LEHETŐSÉGEK
Díjak, Fizetés menete, Hozzáférés módja

 

1. Távoktatási csomag („Összes szükséges mérlegképes kreditpont” csomag*)

A csomag tartalma a teljes távoktatási kínálatból egyénileg kiválasztható 6 filmegységnyi előadás (1 filmegység 1 db 4 mérlegképes kreditpont értékű előadás). A megtekinteni kívánt előadásokat a vásárlást követően, egyéni ütemezésben választhatja ki és tekintheti meg. Értesítést küldünk, ha valamely előkészületben lévő film elérhetővé válik.

Május 31-ig történő megrendelés esetén kedvezményesen  13.228 Ft+áfa (bruttó 16.800 Ft) tavalyi áron vásárolható meg csomagunk.

Május 31-et követően megrendelt távoktatási csomag ára 14.800 Ft+áfa

*A csomag a mérlegképes továbbképzés kreditpontjainak megszerzésére vonatkozó szabályok figyelembevétele esetén biztosítja az összes szükséges mérlegképes kreditpont!


2. Önálló távoktatási előadás

Egy-egy távoktatási anyag önállóan, illetve a fenti csomagon túli 7. vagy további előadások

Árak:
4x45 v. 5x45 perces előadás - 5.000 Ft+áfa/db (bruttó 6.350 Ft)
6x45 perces előadás - 7.000 Ft+áfa/db (bruttó 8.890 Ft)
8x45 perces előadás - 9.000 Ft+áfa/db (bruttó 11.430 Ft)
12x45 perces előadás - 12.000 Ft+áfa/db (bruttó 15.240 Ft)

Fizetés menete

A képzési díj befizetéséhez jelentkezéskor díjbekérő készül. A bizonylatot honlapunkhoz kapcsolódó saját felhasználói fiókjában a Hallgatói Információs Portálra (HIP) történt belépést követően a Kiegyenlítetlen számlák, díjbekérők menüpontban éri el. A képzés díját átutalással vagy bankkártyával rendezheti. (December 15-ét követően már csak bankkártyás fizetés lehetséges.)
A befizetésről elektronikus számla készül, papír alapú számlát nem küldünk. Tudnivalók az elektronikus számláról

Hozzáférés

Sikeres bankkártyás fizetés esetén azonnal hozzáférést kap a választott elektronikus tananyag(ok)hoz, átutalással rendezett fizetéskor a hozzáférési jogosultságot a befizetés feldolgozását követően - kb. 1-2 munkanap - kapja meg. A megrendelt előadás(ok) elérhetőségéről e-mailben tájékoztatjuk. A távoktatási anyaghoz/anyagokhoz honlapunkon (HIP) történt belépést követően férhet hozzá.

Amennyiben a távoktatási csomagot rendelte meg, teljes távoktatási kínálatunkból választhat szabadon 5 előadást. A képzési időszak kezdetén néhány előadás még nem érhető el (előkészületben lévő, vagy az év közi esetlegesen felmerülő jogszabályi változások kapcsán készülő filmek), de megjelenésüket követően ezek is automatikusan bekerülnek a választható anyagok közé és e-mailben tájékoztatást is küldünk elkészültükkor. Az előadásokból mindaddig választhat, míg mind az 5 tananyagot meg nem tekintette. Fontos tudnivaló, hogy az anyag megnyitásával, eggyel csökken a választható előadások száma akkor is, ha csak beletekintés céljából indította el a filmet. (Az első ellenőrző kérdésig azonban a filmet a rendszerben "eldobhatja", s lehetősége nyílik arra, hogy helyette új anyagot válasszon.)

Ha önálló modult vásárolt, a HIP felületen kizárólag a választott tananyag lesz elérhető.

A tananyagok megtekintésének tudnivalóiról ide kattintva tájékozódhat.

 

MINIMÁLIS RENDSZERKÖVETELMÉNYEK AZ ELŐADÁSOK MEGTEKINTÉSÉHEZ

- Operációs rendszer: Windows vista, Windows 7, 8 és 10, Linux, Macintosh
- Böngésző: Chrome 40.0-tól, Firefox 42.0-tól, Internet Explorer 11.0-tól, Opera 35.0-tól
- Internet sávszélesség: minimum 1,5 mb/sec

A távoktatási előadásokhoz csak a honlapon történő regisztrációval lehet hozzáférni. Az anyagok kizárólag online formában érhetőek el, más módon való megtekintésre (pl. letöltés) nincs lehetőség, a képzés teljesítését csak az online felületen regisztrálja a rendszer.