Számlarobot az igazgatásban és a vállalkozói szférában

SzámlaRobot szolgáltatás az igazgatásban és a vállalkozási szférában

NE RÖGZÍTSEN kézzel Szállító számlát

Számlafeldolgozás korszerűen, egyszerűen!

A számlakibocsátók által a NAV felé továbbított adatok letöltésével rendelkezésünkre áll minden szükséges információ, mely lehetővé teszi a befogadásra kerülő számlák feldolgozását, és pénzügyi rendszer felé történő átadását.

A SzámlaRobot együtt kezeli a Gazdálkodási rendszerbe rögzített törzs adatokat, valamint a felhasználó által a SzámlaRobot-ban elvégzett beállításokat. A pénzügyi rendszerből automatikusan átemelésre kerülnek a szükséges kódok, a szinkronizálás folyamatos.

Így a felhasználónak mindössze a könyvelendő szállítókat kell a webes felületen beállítania.

A SzámlaRobot a háttérben elvégzi a számlák letöltését az általunk megadott időszakra és intézményre vagy intézményekre vonatkozóan.

Ezt követően – a felhasználó döntése alapján – a számlák befogadása/visszautasítása után a teljesítés igazolás elvégezhető, mely feltétele a pénzügyi rendszer felé történő továbbításnak. A teljesítésigazolás dokumentum elektronikus formában jön létre, digitális aláírással ellátható.

A SzámlaRobot-ban lehetőség van minden típusú számla archiválására, beleértve az elektronikus számlákat, valamint a hagyományos –papír alapú –dokumentumok szkennelt formában történő megőrzését. A digitális megőrzés a jogszabályi előírásoknak megfelelően (tárgyidőszak + 8 évig) történik.

Elektronikus (közmű) számlák feldolgozása- fogyasztási hely azonosítónként.

Az elektronikus számlaként befogadott számlák automatikus feldolgozása. A számlasorok jogcímmel és szervezeti felosztással történő megjelölése. Ezeknek az adatoknak az átadása a Gazdálkodási rendszer felé.

Adja meg elérhetőségét és a Magyar Közigazgatásfejlesztési Zrt. Kollégái felveszik Önnel a kapcsolatot és elkészítik akár egyedi, személyre szabott ajánlatát s megválaszolják kérdéseit!