A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. története és tevékenysége

Történet

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft-t 1999-ben hozta létre egyszemélyes társaságaként a köztestületként működő Magyar Könyvvizsgálói Kamara.

Az alapítás elődleges célja a korszerű pénzügyi-számviteli szakemberképzés volt, ahol mind a szakmát adó képzések, mind a továbbképzések esetében a magyar könyvvizsgálói szakma legkiválóbb szakembergárdája garantálja szellemi háttérként a minőségi oktatást. Konferenciáinkkal, pénzügyi, adózási és könyvvezetési, illetve jogszakmai ismereteket közvetítő előadásainkkal is széles körben igyekszünk hozzájárulni a szakmai kultúra fejlesztéséhez.

MSZ EN ISO 9001:2009 (ISO 9001:2008) szabvány szerinti minőségirányítási rendszert 2002-től működtettünk, majd 2014-től saját fejlesztésű - az akkor új felnőttképzési törvény előírásainak is megfelelő - minőségirányítási rendszert vezettünk be. 2002-ben – az országban az elsők között – szereztük meg felnőttképzési intézmény akkreditációnkat is, amit 2014-ben a vonatkozó előírások szerinti felnőttképzési engedéllyel váltottunk fel. 2020. szeptembere óta pedig az új képzési rendszerben bejelentéshez és engedélyhez kötött képzéseket is folytathatunk.

A Magyar Könyvvizsgáló Kamara Oktatási Központ számokban

2.624
2023-ban szakmai képzéseinken részt vett
33.435
2023-ban továbbképzési és rendezvény résztvevő
11.906
2023-ban ügyvédi és jogtanácsosi továbbképzési résztvevő
550.000
képzéseinkben részvevők összlétszáma
5
Igazgatóság
36.059
2023-ban a képzési résztvevők összlétszáma

Célunk

Célunk, hogy a jogszabályi környezethez és partnereink igényeihez messzemenően igazodó szolgáltatásokkal segítsük hallgatóink szakmai fejlődését, így a foglalkoztatóik eredményes működését, amihez üzletviteli tanácsadási tevékenységünkkel a gyakorlatban is hozzájárulunk.

Budapesti központi irodánk mellett négy regionális igazgatóságunk (ezek Debrecenben, Szegeden, Szombathelyen és Veszprémben működnek) és a Kamara megyei szervezeteivel való együttműködésünk, illetve saját e-learning rendszerünk alkalmazása biztosítja tevékenységünk országos lefedettségét.

Távoktatási rendszerünk szolgáltatásait pedig immár mind az öt földrészről igénybe veszik.

Alapértékeink

A korrekt tájékoztatást és kapcsolattartást az egyik legfontosabb üzleti értéknek tartjuk. A továbbképzéseken, szakmai rendezvényeken résztvevőknek ezért is mindig megbízható és aktuális információt adunk. Gyakori, hogy az érintettek a szakhatóságok helyett is hozzánk fordulnak képzési kötelezettségeikkel és lehetőségeikkel kapcsolatos információért, mivel munkatársaink felkészültek az általunk gondozott képzések, továbbképzések jogi szabályozásának pontos és naprakész ismeretében.

Nevünkhöz méltóan oktatóink, előadóink magasan kvalifikált, a szakmai kultúra és tudásfejlesztés iránt elkötelezett gyakorló szakemberek. Az Oktatási Központ mellett működő Tudományos Tanács tesz szakmai javaslatokat a képzési kínálat kialakítására, annak tartalmára, illetve biztosítja a képzésekkel kapcsolatos minőségi kritériumoknak, elvárásoknak való megfelelést. A testület elnöke: Prof. Dr. Pál Tibor, tagjai: Dr. Habil. Hegedűs Mihály és Prof. Dr. Lentner Csaba, titkára: Dr. Nahalka Judit.

Jól képzett munkatársaink mindegyike többéves tapasztalattal rendelkezik a képzésfejlesztés, képzésszervezés területén, s kiemelkedően fontosnak tartja az ügyfelek szakszerű kiszolgálását. Bármikor fordulhatnak hozzájuk kéréseikkel problémáikkal, mindig igyekeznek megtalálni a legjobb megoldást.

Tevékenység

Fő tevékenységünk a felnőttoktatás, a szakmai képzés. Oktatási Központunk fennállása óta több mint 500.000 fő vett részt különböző képzéseinken. Az egyes tevékenységi területek alábbi rövid ismertetésén túl az aktuálisan induló csoportjainkról honlapunkon tájékozódhatnak.

Az évente közel 4000 fő által látogatott tanfolyamainkat az ország egyes régióiban működő igazgatóságaink szervezik a feladatellátásba számos esetben bevonva a Magyar Könyvvizsgálói Kamara területi szervezeteit.

A szakhatóságok engedélye alapján és folyamatos ellenőrzésük mellett jelenleg 8 továbbképzési rendszerben szolgáltatunk kreditpontos továbbképzéseket úgy tantermi, mint távoktatási formában. 

Oktatási Központunk egyedi képzési igényekhez igazodó programok komplex előkészítésében és lebonyolításában is örömmel áll megbízói rendelkezésre.

Elektronikus és nyomtatott szakmai kiadványainkkal, szoftvereinkkel segítjük a szakemberek napi tevékenységét, a széles körű ismeretterjesztést.
/

Kínálatunkban a szakmai képzések közül elérhető

 • az okleveles könyvvizsgálói;
 • a könyvvizsgáló-asszisztens;
 • a vállalkozási mérlegképes könyvelői;
 • az IFRS mérlegképes könyvelői;
 • az államháztartási mérlegképes könyvelői;
 • az adótanácsadói;
 • az okleveles adószakértői;
 • a munkaerő-gazdálkodási és TB ügyintézői;
 • a bérügyviteli szakember
 • a falusi turizmus szolgáltató;
 • a webshop manager képzés.

Az egyéb képzések között évek óta indítunk gyakorlati számvitel képzést is.

Továbbképzési szakterületeink:

 • könyvvizsgálói továbbképzés (valamennyi, tehát a 7 minősítési szakterülethez kötődően);
 • könyvviteli szolgáltatást végzők (mérlegképes könyvelők) továbbképzése (valamennyi, tehát az 5 regisztrációs szakterülethez kötődően);
 • adótanácsadói továbbképzés; adószakértői továbbképzés; okleveles adószakértői továbbképzés;
 • közszolgálati tisztviselők továbbképzése;
 • ACCA-CPD továbbképzés;
 • ügyvédi, jogtanácsosi továbbképzés.

2022-ben a nyíltan meghirdetett továbbképzési programjainkon (kontaktórás és e-learning), illetve egyéb szakmai rendezvényeinken a résztvevők száma összességében 15 996 fő volt. A fentieken túl cégünk a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által finanszírozott, saját tagjaik által külön térítés nélkül igénybe vehető távoktatási továbbképzési lehetőséget is biztosított, amivel az elmúlt évben 3 825 fő élt.

Ügyvédi és jogtanácsosi továbbképzésünkben az év folyamán 12 141 fő vett részt.

Az Oktatási Központnál 2021-ben továbbképzésben résztvevők összlétszáma így összesen 31 962 fő volt.

A továbbképzéseink résztvevői közül egyre többen választják a rugalmas, így a képzésben résztvevők időbeosztásához jól igazodó távoktatási képzési formát. Az elmúlt időszakban a járványhelyzet még inkább igazolta ennek a képzési módnak a létjogosultságát. A piacon a legszínesebb továbbképzési filmpalettával állunk rendelkezésre.

2022-ben a nyíltan meghirdetett, tehát bárki számára elérhető kínálatunkban 27 db előadást, a könyvvizsgálók távoktatási továbbképzési csomagjában 60 db tananyagot, míg az ügyvédi továbbképzési rendszerben 28 db továbbképzési filmet találtak az érdekeltek a kötelező kreditpontjaik összegyűjtése során. A tananyagok széles választéka mellett jól működő, telefonon és elektronikus úton elérhető ügyfélszolgálattal állunk a továbbképzésben résztvevők rendelkezésére.

Igény esetén felkészült képzésszervező és oktató csapatunk egy-egy szakterületre vagy komplex továbbképzésre vonatkozó képzési csomagot állít össze az érdeklődők számára és vállalja azok teljes körű lebonyolítását.

Elektronikus és nyomtatott szakmai kiadványainkkal, szoftvereinkkel segítjük a szakemberek napi tevékenységét, a széles körű ismeretterjesztést. 

Az "ELZA" Elektronikus Zárást támogató mérlegdokumentációs és adatelemző rendszer a beszámoló összeállítására, alátámasztásának dokumentálására, egyes adónemek számításának ellenőrzésére tartalmaz ajánlásokat, munkatáblákat.

A Metrum Referencia könyvvizsgáló program támogatja a könyvvizsgálatok hatékony elvégzését és dokumentálását. A program az informatikai előnyöket kihasználva lehetővé teszi a vizsgálat számszerű és szöveges dokumentumainak az előállítását, azok küldését és fogadását, valamint a mérleg és az eredménykimutatás sorait  követve a vizsgálat során keletkezett dokumentumok rendszerezését, tárolását.

Szakmai konferenciáinkkal, rendezvényeinkkel, amelyeknek egy része az igényekhez igazodva távoli eléréssel valósul meg, az aktuális jogszabályi környezetre, a változásokra reagálva támogatjuk a területen dolgozók ismereteinek karbantartását, a pénzügyi tudatosság fejlesztését.

Munkatársaink

Dr. Lakrovits Elvíra
Dr. Nahalka Judit
Oktatási igazgató
Kovácsné Vajda Magdolna
Szakmai képzési csoport vezetője, okleveles könyvvizsgálói tanfolyam, és minősítő vizsgákra felkészítő tanfolyamok oktatásszervezője
Gyurcsek Ágnes
Oktatásszervező - adótanácsadó tanfolyam
Czeglédi Szabina
Oktatásszervező - vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam
István Ferenc
Továbbképzési csoport vezetője
Hepp Brigitta
Képzésszervező - könyvvizsgálók, mérlegképes könyvelők, adószakemberek és közszolgálati tisztviselők továbbképzése
Kéri Attila
Képzésszervező - könyvvizsgálók, mérlegképes könyvelők, adószakemberek és közszolgálati tisztviselők továbbképzése, webáruházi postázás
Hajba-Máté Ivett
Képzésszervező - ügyvédi képzések
Darabos Cecília
Kiadói szakreferens
Bognár Piroska
Pénzügyi csoport vezetője
Bukovszkiné Kriczki Csilla
Számviteli munkatárs
Bartal Szilvia
Pénzügyi munkatárs
Szabó Éva
Marketingvezető, képzési referens - ügyvédi képzések
Dr. Kutasi Márta
Jogász, háttértámogatási csoport vezetője
Dr. Pjeczka Edina
Zuggóné Kékesi Zita
Titkárság, ügyfélszolgálati referens
Grósz Gábor
Képzés-és rendezvénytechnikus
Pisták Adrienne
Regionális igazgató - vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyam felmentési eljárás
Oláh Erika
Oktatásszervező - könyvvizsgáló asszisztens tanfolyam
Ábrahám Edina
Regionális igazgató - államháztartási mérlegképes könyvelő tanfolyam
Almási Klára
Regionális igazgató - munkaerő-gazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző tanfolyam
Bakos Péter
Regionális igazgató
Bakosné Németh Dóra
Oktatásszervező - IFRS mérlegképes könyvelő tanfolyam
Dr. Adorján Csaba
Okleveles könyvvizsgáló, egyetemi docens - Budapesti Corvinus Egyetem
Badak Béla
Okleveles könyvvizsgáló, adószakértő
Badak Zsuzsanna
Innovációs tanácsadó
Barabás Miklós
Közgazdász, társadalombiztosítási szakember, adótanácsadó
Dr. Barta Péter
Szenior ügyvéd, adótanácsadó
Berthold Tamás
KONDOR-TP - Transzferár menedzser
Dr. Bobonka Kornél
Közgazdász
Bodzsár Piroska
Okleveles könyvvizsgáló, okleveles adószakértő
Dr. Borsy János Mátyás
Ügyvéd, társasági jogi és cégjogi szakjogász, Borsy Ügyvédi Társulás
Dr. Bozsik Sándor
Egyetemi oktató - Miskolci Egyetem
Csákiné Fodor Anna
Adószakértő, szakmai tanácsadó
Dr. Dolnay-Lágler Ágnes
Adótanácsadó, jogász
Dzsudzsák Zsolt
Okleveles könyvvizsgáló, okleveles adószakértő
Dr. Dézsi Zsolt
Egri-Retezi Katalin
Vezető könyvvizsgálója, adószakértő
Farkasné Gondos Krisztina
Társadalombiztosítási szakember
Dr. Fazakas Gergely
Egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem
Fejes Etelka
Üzemgazdász, közgazda, adótanácsadó, okleveles könyvvizsgáló
Filyó Janka
Egyetemi adjunktus, Budapesti Corvinus Egyetem
Fitos Szilárd
Közgazda, adótanácsadó, okleveles könyvvizsgáló
Fridrich Péter
Okleveles könyvvizsgáló
Dr. Füredi-Fülöp Judit
okleveles könyvvizsgáló, ME GTK Pénzügyi és Számviteli Intézetének egyetemi docense
Dr. Gulyás Éva
Okleveles könyvvizsgáló
Dr. Hegedűs Mihály
A Magyar Könyvvizsgálói Kamara oktatási alelnöke
Henger Péter
Homor József
Okleveles könyvvizsgáló
Horváth Józsefné
Horváthné Szabó Beáta
Adótanácsadó, adószakértő
Imre Tímea
Államháztartási mérlegképes könyvelő, vállalkozási mérlegképes könyvelő, szakközgazdász
Jacsmenik Gyula
Okleveles könyvvizsgáló, adószakértő, az MKVK Oktatási Bizottságának tagja, az MKVK Hajdú-Bihar megyei szervezetének elnökségi póttagja
Jancsa-Pék Judit LL.M.
A LeitnerLeitner munkatársa
Dr. Juhász Péter
Habilitált egyetemi docens Budapesti Corvinus Egyetem
Kahulits Andrea
Dr. Kondor Bence Barnabás
KONDOR-Holding - Alapító, Partner
Kovács Dániel Máté
Közgazdász
Krapecz Imre
Főiskolai docens, számviteli szakcsoportvezető, Üzleti Tudományok Intézete - Budapesti Metropolitan Egyetem
Dr. Kántor Béla
Egyetemi oktató - Miskolci Egyetem
Dr. Kéri Ádám
Ügyvéd, adatvédelmi szakértő
Dr. Ladó Judit
Okleveles könyvvizsgáló
Dr. Lakatos László Péter, Ph.D.
okleveles könyvvizsgáló, jogász, intézetvezető egyetemi docens - Budapesti Corvinus Egyetem
Liszkayné Dr. Nagy Éva Katalin
Luxné Tálas Ilona
kamarai tag könyvvizsgáló, az ELZA és a Metrum Referencia program szakmai fejlesztője
Lábas István
Közgazdász
László Ervin
Szakközgazdász, okleves emberi erőforrás tanácsadó
László Norbert
Egyetemi adjunktus, Budapesti Corvinus Egyetem
Lőrinczfalvi Mária
Közgazdász
Dr. Lőrinczi Gyula
Egyetemi docens, ELTE Állam- és Jogtudományi Kar
Magdáné Német Ildikó
Közgazdász-tanár, adótanácsadó
Dr. Menczel-Kiss Gellért
Jogász, adótanácsadó
Mohl Gergely
Közgazdász
Monok Tamás
Közgazdász
Munkácsi Márta
kamarai tag könyvvizsgáló, minőségellenőr, okleveles adószakértő
Dr. Murányi Klaudia
Egyetemi oktató - Miskolci Egyetem
Dr. Musinszki Zoltán
Egyetemi oktató - Miskolci Egyetem
Mádi-Szabó Zoltán
Okleveles könyvvizsgáló
Márkus András
Közgazdász
Márton Péter
Üzemgazdász
Dr. Nagy Krisztina LL.M.
Ügyvéd, munkajogi és adatvédelmi szakjogász, civiljogi specialista
Nagy Péter
NAV jogi kiemelt referens
Nyisztor Ingrid
Közgazdász, mérlegképes könyvelő
Nyári Zsolt
okleveles adószakértő
Németh Edit
közgazdász, okleveles könyvvizsgáló
Pados-Péter Mária
közgazdász
Plenter Jánosné
Társadalombiztosítási szakértő
Dr. Polyák Imre
Egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem
Prof. Dr. Lukács János
A Pénzügyi, Számviteli és Gazdasági Jogi Intézet igazgatója – A Budapesti Corvinus Egyetem Az Okleveles Könyvvizsgálókat Képesítő Testület elnöke – Magyar Könyvvizsgálói Kamara
Pál Imre
Közgazdász-tanár, marketing szakközgazdász
Pásztor Józsefné
Pópity István
Okleveles könyvvizsgáló
Rezsabek Angéla
Okleveles könyvvizsgáló
S. Csizmazia György
okleveles könyvvizsgáló, okleveles adószakértő
Serfőző Gyula
Tanársegéd, Budapesti Corvinus Egyetem
Sidlovics Sándor
Okleveles könyvvizsgáló
Siklós Márta
Okleveles könyvvizsgáló, Leitner & Leitner Kft.
Simonné Romsics Erika
Közgazdász-tanár, okleveles könyvvizsgáló, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Zala megyei elnöke
Spilákné Kertész Márta
Közgazdász, adótanácsadó
Szabó Leonóra
Üzemgazdász, mérlegképes könyvelő
Szamkó Józsefné
Okleveles könyvvizsgáló
Szarvas-Fekete Tibor
Agrármérnök, mestertanár, okleveles könyvvizsgáló
Szarvasné Vadászi Csilla
Gazdasági mérnök
Szatmári László
főosztályvezető, Pénzügyminisztérium, Jövedelemadók és Járulékok Főosztály
Szeghy Szilvia
Szeles Judit
Közgazdász
Szemerédiné Bara Julianna
Dr. Szemán Judit
Egyetemi oktató - Miskolci Egyetem
Szmicsek Sándor
Partner, Adó- és jogi szolgáltatások
Sztrunga Istvánné
Sándorné Új Éva
Okleveles adószakértő
Dr. Süveges Gábor
Egyetemi oktató - Miskolci Egyetem
Timmer Gábor
Közgazdász
Tusnádiné Ágoston Márta
Könyvvizsgáló, adótanácsadó, informatikus mérnök, az ELZA és a Metrum Referencia program szakmai fejlesztője
Táborossyné Dr. Morvai Zsuzsanna
Jogász, társadalombiztosítási szakember
Tósoki Csilla
Közgazdász, adótanácsadó
Tóth Rita
Tóthné Dr. Deme Éva
Adótanácsadó, okleveles adószakértő
Török Barbara
Vanczó Emese
Közgazdász
Varga Hajnalka
Veinperl Róbert
Közgazdász, adótanácsadó, okleveles könyvvizsgáló, igazázságügyi adó- és könyvszakértő
Dr. Veit József
Okleveles könyvvizsgáló, egyetemi docens, Budapesti Corvinus Egyetem
Vida Ildikó
Okleveles könyvvizsgáló
Vincze Gabriella
Közgazdász
Vira Sándor
Várkonyiné Dr. Juhász Mária
okleveles könyvvizsgáló, ME GTK Pénzügyi és Számviteli Intézetének intézetigazgató egyetemi docense
Wessely Vilmos
Okleveles könyvvizsgáló, MKVK Informatikai tagozat - elnök
Dr. Wickert Irén
Okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó, egyetemi docens MATE Kaposvári Campus
Dr. Zsombori Zsolt
Egyetemi oktató - Miskolci Egyetem

Akik már minket választottak

Számos mikro-, kis- és középvállalkozás mellett az alábbi cégek, hivatalok tiszteltek meg bennünket a bizalmukkal.

 • Állami számvevőszék
 • B. Braun Avitum Zrt.
 • B. Braun Medical Kft.
 • B. Braun Trading Kft.
 • Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
 • BKV Zrt.
 • Bonafarm Zrt.
 • Magyar Könyvvizsgálói Kamara
 • Magyar Lapterjesztő Zrt.
 • Magyar Nemzeti Bank
 • Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.
 • Magyar Tudományos Akadémia
 • Magyar Villamos Művek Zrt.
 • MÁV-HÉV Zrt.

Rólunk mondták

Dobai Hajnalka Csilla - Finacont Szolgáltató és Tanácsadó Kft.
Számviteli és kontrolling menedzser
Tovább olvasom
Bezárom
Fejérné Koós Márta - "Nemzeti Sportközpontok Budapesti Olimpiai Központ"
Gazdasági Csoportvezető
Tovább olvasom
Bezárom
Gátfalviné Lipták Éva - Lapker Zrt.
Vevőcsoport-vezető
Tovább olvasom
Bezárom
Szepesi Bálint - Nalco Hungary Kft.
VAT Specialist
Tovább olvasom
Bezárom
dr. Németh Csaba - Dr. Németh Csaba Ügyvédi Iroda
Ügyvéd, Adótanácsadó
Tovább olvasom
Bezárom
Bálint Orsolya Ildikó - Leitner + Leitner Tax Kft.
Adótanácsadó asszisztens
Tovább olvasom
Bezárom
Köblösné Móré Krisztina
Középvezető
Tovább olvasom
Bezárom
Aczél Péter-BÁCSVÍZ Zrt., Kecskemét
gazdasági igazgató
Tovább olvasom
Bezárom
Kuhmann Tímea - Aegon Magyarország  Lakástakarékpénztár Zrt.
Számviteli rendért felelős vezető
Tovább olvasom
Bezárom
Czelnai Zsolt - NEMZETI MOBILFIZETÉSI ZRT.
Gazdasági igazgató
Tovább olvasom
Bezárom
Varga Ildikó - Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.
Controlling vezető
Tovább olvasom
Bezárom
Sinkó Tamásné - Balassagyarmati Törvényszék
Könyvelő
Tovább olvasom
Bezárom
Szabóné Schulcz Éva - ZSÉ KFT.
Könyvelő
Tovább olvasom
Bezárom
Kiss Anita
számviteli szakreferens
Tovább olvasom
Bezárom
Egri József - OTP Bank Nyrt.
Központi Hitelengedélyező - senior manager
Tovább olvasom
Bezárom
Angyalné Mucsi Erika - Pillér Takarékszövetkezet
Hitelintézeti ügyintéző
Tovább olvasom
Bezárom
Kiss Andrea - NAV
Kiemelt főadóellenőr
Tovább olvasom
Bezárom
Kordásné Petrács Ágnes
-
Tovább olvasom
Bezárom
Benkóné Paulovics Anita
-
Tovább olvasom
Bezárom
Mezei Zoltán - CTP Hungary
Pénzügyi vezető
Tovább olvasom
Bezárom
Varga Edina - E2 Hungary Zrt.
Beszámolási szakértő
Kis Gyöngyi - Hansa-Kontakt Kft.
Számlázó
Tovább olvasom
Bezárom
Nagy Róbert
-
Mányi Zsuzsanna - MediaCom Magyarország Kft.
Controlling Manager
Tovább olvasom
Bezárom
Ferenc Erika - Danubius Zrt.
Számviteli ügyintéző
Tovább olvasom
Bezárom
Szabó Zoltánné - AnZo Szolgáltató Kft.
Könyvelő, Adótanácsadó
Tovább olvasom
Bezárom
Koncz Lászlóné - MNG Kft.
Főkönyvelő
Tovább olvasom
Bezárom
Vig Tünde - BFB Plus Kft
Gazdasági vezető
Tovább olvasom
Bezárom
Roszinszky Viktória - Graphisoft SE
Könyvelő 
Tovább olvasom
Bezárom
Németh Viktória 
-
Tovább olvasom
Bezárom
Béres-Prokopp Alíz
Egyéni vállalkozó
Tovább olvasom
Bezárom
Juhászné Kérdő Edina - Oktogon-Consulting Gazdasági Tanácsadó Kft.
Könyvelő / Ügyvezető
Tovább olvasom
Bezárom
Bak Dezső - Mazars Kft.
Senior Financial Specialist
Tovább olvasom
Bezárom
Pásztor Tamás - Roche SSC Budapest - Roche Services (Europe) Ltd.
Treasury and AR accountant
Tovább olvasom
Bezárom
Prokop Ildikó
-
Tovább olvasom
Bezárom
Egri Judit - AEGON Magyarország Pénztárszolgáltató Zrt.
Számviteli szakértő
Rácz Krisztina - IBV Hungária Kft.
Gazdasági cégvezető
Partnereink

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretne naprakész szakmai cikkeket olvasni, információs videókat nézni, vagy tájékoztatást kapni képzéseinről, iratkozzon fel hírlevelünkre!