Hírek

2020. július 10.

Ötcsillagos oktatás és pihenés nyereményakció

 

Szerezzen nálunk piacképes szaktudást, regisztráljon nyereményakciónkra,

és nyerje meg értékes díjaink egyikét!

Az akció időtartama:
2020. július 15-jétől 2021. január 31-éig!

 

2020. július 07.

„Az Ön véleménye, a mi fejlődésünk" játékunk nyertesei

 

Az élethosszig tartó tanulás elve a pénzügyi ágazat szakemberei számára nem csak egy hangzatos szlogen – itt szakmai létkérdés a szaktudás folyamatos karbantartása.

 

Oktatási Központunk immár 20 éve adja ehhez gyakorlati szakemberekből álló oktatói gárdája tudásának legjavát.  Képzési programjainkat, tematikáinkat a tapasztalatok és igények fényében folyamatosan frissítjük, korszerűsítjük. Felkutatjuk a legjobb oktatókat, s igyekszünk könnyen elérhető és kulturált oktatási helyszínekre szervezni a képzéseket.

 

Talán ennek is köszönhető, hogy 2019-ban már 20.744 -en szavaztak nekünk bizalmat a képzéseinkre történt jelentkezésükkel. Mi azonban évről évre szeretnénk jobbak lenni, hogy lehetőleg mindenben megfeleljünk a képzéseinken résztvevők igényeinek.

 

„Az Ön véleménye, a mi fejlődésünk” elnevezésű játékunkban véleményüket velünk megosztó kedves Partnereink között sorsoltunk ki nyereményeinket.

2020. június 03.

Top 5 szakmai cikk

Összegyűjtöttük az elmúlt egy év legnépszerűbb szakmai cikkeit, megkönnyítendő az aktuális témakörökben a tudás felfrissítését.

 

2020. június 01.

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk elérhetősége

 

Személyes ügyfélszolgálatunk  a  vészhelyzetre tekintettel átmenetileg szünetel.

Kollégáink munkaidőben elektronikus levélben és telefononnak áll szíves rendelkezésére! Munkatársaink elérhetőségeiről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat >>>

Megértését köszönjük!

 

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk elérhetősége

 

 

2020. április 20.

A jelenlegi képzési rendszerben induló utolsó csoportjaink

 

A felnőttképző intézmények a hatályos OKJ szerint iskolarendszeren kívül (is) oktatható szakképesítés megszerzésére irányuló képzéseket 2020. december 31-éig indíthatnak még, s az azokhoz tartozó szakmai vizsgákat - a javító- és a pótlóvizsgák kivételével - legkésőbb 2022. december 31-ig kell majd lebonyolítaniuk a vizsgaszervezőknek. Ezzel a ma élő, és mindenki által ismert képzési és vizsgarendszer kifut.

 

 

2020. április 16.

Szaktanácsadás szolgáltatás felmérés zárása, ajándéksorsolás

2020. április 14-én lezártuk "Szaktanácsadás szolgáltatás" igényre vonatkozó felmérésünket. Köszönjük, a számtalan visszajelzést és észrevételt amellyel segítették munkánkat.

A felmérést kitöltők között az alábbi nyereményt sorsoltuk ki»

2020. április 10.

Oktatási Központunk idén is támogatója az Országos Bérügyviteli Bajnokságnak

 

Oktatási Központunk idén is támogatja az Országos Bérügyviteli Bajnokságot. A verseny első három helyezettjének különdíja, Oktatási Központunk értékes ajándékutalványa lesz.

 

A Bajnokság már elindult, de még érdemes jelentkezni!

 

2020. március 27.

KÖZLEMÉNY

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A mai napon lépett hatályba a Kormány 70/2020. (III. 26.) Korm. rendelete, ami a járványügyi veszélyhelyzet során a felnőttképzésben folyó oktatás és szakmai vizsgáztatás biztosításának eltérő szabályairól szól. Ezzel egyértelműen rögzítésre került, hogy a felnőttképzésben a veszélyhelyzet idején kontaktórás képzés és szakmai vizsga nem szervezhető.

 

A veszélyhelyzet időtartama alatt a képzés kizárólag távolléti oktatásban, távoktatás formájában, digitális képzésként szervezhető meg abban az esetben is, ha azt az irányadó jogszabályok, egyéb szabályozók, akár a képzési program azt kizárnák. Mindezekre figyelemmel munkatársaink a várható vizsgalehetőségekre is figyelemmel valamennyi képzési csoportunk esetében egyeztetnek oktatóinkkal a képzési program folytatásának optimális módjáról és ütemezéséről, amiről rövidesen minden érintett közvetlen tájékoztatást kap majd.

 

A jogszabály rendelkezik a veszélyhelyzet időtartamára tervezett szakmai vizsgák veszélyhelyzetet követő pótlásának lehetőségeiről is, amiről vizsgázóink felé szintén tájékoztatással élünk.

 

dr. Lakrovits Elvíra

ügyvezető, az Oktatási Központ szakmai vezetője

 

2020. március 16.

Tájékoztató!

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel irodáinkban további rendelkezésig szünetel a személyes ügyfélszolgálat. Mindannyiunk biztonsága érdekében munkatársaink telefonon és elektronikus levélben állnak szíves rendelkezésükre home office alkalmazásával.

 

Kollégáink elérhetőségeiről honlapunkon tudnak tájékozódni.