Hírek

KÖZLEMÉNY

2020. március 27.

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A mai napon lépett hatályba a Kormány 70/2020. (III. 26.) Korm. rendelete, ami a járványügyi veszélyhelyzet során a felnőttképzésben folyó oktatás és szakmai vizsgáztatás biztosításának eltérő szabályairól szól. Ezzel egyértelműen rögzítésre került, hogy a felnőttképzésben a veszélyhelyzet idején kontaktórás képzés és szakmai vizsga nem szervezhető.

 

A veszélyhelyzet időtartama alatt a képzés kizárólag távolléti oktatásban, távoktatás formájában, digitális képzésként szervezhető meg abban az esetben is, ha azt az irányadó jogszabályok, egyéb szabályozók, akár a képzési program azt kizárnák. Mindezekre figyelemmel munkatársaink a várható vizsgalehetőségekre is figyelemmel valamennyi képzési csoportunk esetében egyeztetnek oktatóinkkal a képzési program folytatásának optimális módjáról és ütemezéséről, amiről rövidesen minden érintett közvetlen tájékoztatást kap majd.

 

A jogszabály rendelkezik a veszélyhelyzet időtartamára tervezett szakmai vizsgák veszélyhelyzetet követő pótlásának lehetőségeiről is, amiről vizsgázóink felé szintén tájékoztatással élünk.

 

dr. Lakrovits Elvíra

ügyvezető, az Oktatási Központ szakmai vezetője

 

"Maradjon Otthon!"

2020. március 18.

A veszélyhelyzetre való tekintettel Oktatási Központunk több területen is igyekszik hatékony segítséget nyújtani a ügyfelei számára!

 

TÁVOKTATÁS * INGYENES KÖNYV KISZÁLLÍTÁS * INGYENES SZOFTVER BEMUTATÓK * PLUSZ 30 NAPOS ÁLLÁSPORTÁLON TÖRTÉNŐ MEGJELENÉS

 

A jelenlegi képzési rendszerben induló utolsó csoportjaink

2020. március 18.

 

A felnőttképző intézmények a hatályos OKJ szerint iskolarendszeren kívül (is) oktatható szakképesítés megszerzésére irányuló képzéseket 2020. december 31-éig indíthatnak még, s az azokhoz tartozó szakmai vizsgákat - a javító- és a pótlóvizsgák kivételével - legkésőbb 2022. december 31-ig kell majd lebonyolítaniuk a vizsgaszervezőknek. Ezzel a ma élő, és mindenki által ismert képzési és vizsgarendszer kifut.

 

 

Tájékoztató!

2020. március 16.

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel irodáinkban további rendelkezésig szünetel a személyes ügyfélszolgálat. Mindannyiunk biztonsága érdekében munkatársaink telefonon és elektronikus levélben állnak szíves rendelkezésükre home office alkalmazásával.

 

Kollégáink elérhetőségeiről honlapunkon tudnak tájékozódni.
 

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk elérhetősége

2020. március 13.

 

Személyes ügyfélszolgálatunk  a  vészhelyzetre tekintettel átmenetileg szünetel.

Kollégáink munkaidőben elektronikus levélben és telefononnak áll szíves rendelkezésére! Munkatársaink elérhetőségeiről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat >>>

Megértését köszönjük!

 

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk elérhetősége

 

 

Szaktanácsadás szolgáltatás

2020. március 11.

 

A magas színvonalú szakmai feladatellátás során, számtalan alkalommal szükséges egy-egy témakör  naprakész és hiteles információinak ismerete. A támogatási háttér biztosításában is szeretnénk partnerek lenni ezért megköszönjük, amennyiben értékes idejét és gondolatait megosztja velünk.
 

Ahol nem csak szaktudást nyertem

2020. március 10.

Beszélgetés a "20 év, 20 nyeremény" akciónk fődíjának nyertesével.

 

Örömmel adjuk közre 2019. évi, "20 év, 20 nyeremény" akciónk fődíjának nyertesével, Etlinger Józsefnével készült riportunkat, aki 17 éve hűséges résztvevője továbbképzéseinknek.

Fődíjunk ismét a Qatar Airways járatain, a társaság által repült mintegy 160 desztináció bármelyikére felhasználható economy páros retúr repülőjegye volt.

20 év, 20 nyeremény játék VI. díjának nyertesével készült képes riport

2020. február 27.

 

Örömmel osztjuk meg a "20 év, 20 nyeremény" játékunk VI. díjának nyertesével, Parti Veronikával készült interjúnkat.

 

Köszönjük, hogy Oktatási Központunkat választotta, szolgáltatásunkat igénybe vette és így Ön lehetett a “20 év, 20 nyeremény” játékunk VI. díjának nyertese. Ezzel képzésének részvételi díját nyerte vissza sorsolásunkon.

A minőségi munka kiemelése – könyvviteli szakmai minősítést indít a Magyar Könyvvizsgálói Kamara

2020. február 25.

Tájékoztató Oktatási Központunk tulajdonos köztestülete,

a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által

minősített könyvviteli szolgáltató

cím megszerzésére vonatkozóan

 

Az előzőző év végén elindult a könyvviteli szolgáltatók minősítési és minőségbiztosítási rendszere a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál. A „Magyar Könyvvizsgálói Kamara által minősített könyvviteli szolgáltató” cím elsődleges célja, hogy kiemelje a minőségi munkát végző, magas szintű szaktudással rendelkező könyvelőket és könyvviteli szolgáltatókat.

 

20 év, 20 nyeremény játék II. díjának nyertesével készült képes riport

2020. február 24.

 

Örömmel osztjuk meg a "20 év, 20 nyeremény" játékunk II. díjának nyertesével, Kanter Tamás úrral készült interjúnkat.

 

Köszönjük, hogy Oktatási Központunkat választotta továbbképzése teljesítéséhez. Szolgáltatásunk igénybevevőjeként jelentkezett a “20 év, 20 nyeremény” akciónkra, ahol Ön let a II. díjunk, Csáky Lajos festőművész Alkonyi égbolt című alkotásának nyertese.