Hírek

Meghívó Nemes Károly: Velencei álarcok kiállításmegnyitójára

2020. január 03.

 

Tisztelt Parnereink!


Következő kiállításunk igazi farsangi hangulatot idéz meg. Nemes Károly velencei álarcokat bemutató gyűjteménye az elmúlt nyolc évben, már több jeles hazai bemutatóterem éke volt. Kiállításmegnyitónkon az alkotó elmeséli mi ihlette arra, hogy -e féltett technika után kutasson és művészi szintre fejlessze.

Csodálatos és különleges műveit csupán két hétig láthatják kiállítótermünkben az érdeklődők.

Rendezvényünkön kerülnek kisorsolásra továbbá a 2019.évi "20 év, 20 nyeremény akciónk" díjai, többek között a Qatar Airways páros retúr economy repülőjegye, ami budapesti indulással a társaság által repült mintegy 160 desztináció bármelyikére felhasználható.

 

2020-ban, immár 20 év tapasztalatával a szakma szolgálatában

2020. január 02.

 

Engedjék meg, hogy az Oktatási Központ 2020. évi első hírlevelében erőt és egészséget, valamint sok sikert kívánjak Önöknek az új évre. A pénzügyi, számviteli, adózási, könyvvizsgálói szakma várhatóan idén is számos kihívással néz majd szembe, de reméljük, a feladatokat kellő szakmaisággal, elismertséggel, megbecsültség mellett és eredményesen tudjuk majd teljesíteni.

 

A szakterületünkön végzett tevékenység eddig is folyamatosan fenntartott naprakészséget kívánt meg, s ez a továbbiakban is szükségszerű marad. A magyar jogszabályok gyakran változnak, igazodni próbálva az átalakuló társadalmi és gazdasági körülményekhez, az európai szabályozási környezethez.

 

20 év, 20 nyeremény akció

2019. december 11.

 

Szerezzen nálunk piacképes szaktudást, regisztráljon nyereményakciónkra,

és nyerje meg értékes díjaink egyikét!

Az akció időtartama:
2019. március 1-jétől 2019. december 31-éig!

 

 

Pécsi gimnazisták nyerték az idei PénzSztár versenyt

2019. december 11.

 

Oktatási Központunk idén is bronz fokozatú támogatója a Hazai és Külhoni Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenyének. Örömmel adjuk közre a verseny sajtóközleményének kivonatát, és egyúttal gratulálunk díjazott csapatok tagjainak.

 

Idén ismét a Országos Bérügyviteli Bajnokság támogatói lehettünk

2019. december 02.

 

Oktatási központunk a megtisztelő felkérésnek eleget téve, idén is támogatója volt a szakmai körökben elismert Országos Bérügyviteli Bajnokságnak. 2019. november 20-án a NEXON Konferencia záróeseményeként zajlott le a díjátadó ceremónia.

 

Szakmai kurzusok és kiadványok az IFRS világából

2019. november 18.

 

Szakképzés, vizsgafelkésztés, továbbképzés és szakkönyvek

MINDEN AMI IFRS

 

 

 

Meghívó Simon Attila fotográfus kiállításmegnyitójára

2019. október 22.

 

Idén, jubileum évünkben is igazán mozgalmas az ősz. 20 éves Oktatási Központunknál hagyományosan ez az időszak a képzések, továbbképzések csúcsidőszaka.

 

Az alapítók által meghatározott célokhoz híven korszerű pénzügyi-számviteli szakemberképzéssel szolgáljuk a szakmai igények megvalósítását, ahol mind a szakmát adó képzések, mind a továbbképzések esetében a magyar könyvvizsgálói szakma legkiválóbb szakembergárdája garantálja szellemi háttérként a minőségi oktatást. Konferenciáinkkal, pénzügyi, adózási és könyvvezetési ismereteket közvetítő előadásainkkal és szakmai kiadványainkkal is széles körben igyekszünk ezen túl hozzájárulni a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez.

 

E küldetés teljesítése mellett, intézményünk komoly hangsúlyt fektet a művészetek támogatására, a kortárs alkotók bemutatására is. Nagy öröm ezért a számunkra, hogy kiállítássorozatunk következő programján Simon Attila fotográfus munkáit köszönthetjük oktatási bázisunkon.

 

Értesítő

2019. október 10.

 
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy kedves Kollégánk, Mikhely Krisztina életének 48. évében, hosszú betegség után örökre itthagyott bennünket.
2019. október 11-én kísérjük Őt utolsó útjára, amikor irodáink zárva tartanak.
 

Kupon szüret!

2019. október 09.

 

Kupon szüret!- 2019. október 14 - 31. között bruttó 5 000 Ft értékű kuponnal kedveskedünk az összes szükséges kreditpont tantermi, vagy távoktatási csomagunkat megvásárló Ügyfeleinknek, amelyet a 2019. december 12-én megrendezésre kerülő ADÓKONFERENCIA 2020 BUDAPEST programunkra történő jelentkezés esetén válthatnak be.

 

Őszi TB konferenciák

2019. szeptember 24.

 

Őszi TB konferenciáinkon elismert és népszerű előadóink segédkeznek a kifizetőhelyek feladatainak, valamint a társas vállalkozások társadalombiztosítási jogállásának áttekintésében.