Hírek

20 év, 20 nyeremény játék II. díjának nyertesével készült képes riport

2020. február 24.

 

Örömmel osztjuk meg a "20 év, 20 nyeremény" játékunk II. díjának nyertesével, Kanter Tamás úrral készült interjúnkat.

 

Köszönjük, hogy Oktatási Központunkat választotta továbbképzése teljesítéséhez. Szolgáltatásunk igénybevevőjeként jelentkezett a “20 év, 20 nyeremény” akciónkra, ahol Ön let a II. díjunk, Csáky Lajos festőművész Alkonyi égbolt című alkotásának nyertese.

 

A minőségi munka kiemelése – könyvviteli szakmai minősítést indít a Magyar Könyvvizsgálói Kamara

2020. február 17.

Tájékoztató Oktatási Központunk tulajdonos köztestülete,

a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által

minősített könyvviteli szolgáltató

cím megszerzésére vonatkozóan

 

Az előzőző év végén elindult a könyvviteli szolgáltatók minősítési és minőségbiztosítási rendszere a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál. A „Magyar Könyvvizsgálói Kamara által minősített könyvviteli szolgáltató” cím elsődleges célja, hogy kiemelje a minőségi munkát végző, magas szintű szaktudással rendelkező könyvelőket és könyvviteli szolgáltatókat.

 

Bosnyák János Nemzeti Emlékverseny

2020. február 06.

Oktatási Központunk a Bosnyák János Nemzeti Emlékverseny bronz fokozatú támogatója

 

20 éves jubileumi rendezvénysorozatunk zárása

2020. január 29.

 

Nagy érdeklődés övezte 20 éves jubileumi rendezvénysorozatunk záró eseményét, Nemes Károly Velencei álarcok kiállításának megnyitóját, ahol a témának különös aktualitást adott a farsangi szezon. A gyönyörű alkotások születéséről a művész személyesen mesélt a megnyitón, amelynek izgalmát tovább fokozta a "20 év, 20 nyeremény", illetve az "Ön véleménye, a mi fejlődésünk” elnevezésű akcióink díjainak sorsolása.

 

Az értékes nyeremények között szerepel többek között a Qatar Airways páros retúr economy repülőjegye, ami budapesti indulással használható fel  társaság által repült mintegy 160 desztináció bármelyikére, Csáky Lajos festőművész Alkonyi égbolt című alkotása, és az Oktatási Központ 150.000,- Ft értékű szolgáltatási utalványa is.

 

 

2020-ban, immár 20 év tapasztalatával a szakma szolgálatában

2020. január 02.

 

Engedjék meg, hogy az Oktatási Központ 2020. évi első hírlevelében erőt és egészséget, valamint sok sikert kívánjak Önöknek az új évre. A pénzügyi, számviteli, adózási, könyvvizsgálói szakma várhatóan idén is számos kihívással néz majd szembe, de reméljük, a feladatokat kellő szakmaisággal, elismertséggel, megbecsültség mellett és eredményesen tudjuk majd teljesíteni.

 

A szakterületünkön végzett tevékenység eddig is folyamatosan fenntartott naprakészséget kívánt meg, s ez a továbbiakban is szükségszerű marad. A magyar jogszabályok gyakran változnak, igazodni próbálva az átalakuló társadalmi és gazdasági körülményekhez, az európai szabályozási környezethez.

 

20 év, 20 nyeremény akció

2019. december 11.

 

Szerezzen nálunk piacképes szaktudást, regisztráljon nyereményakciónkra,

és nyerje meg értékes díjaink egyikét!

Az akció időtartama:
2019. március 1-jétől 2019. december 31-éig!

 

 

Pécsi gimnazisták nyerték az idei PénzSztár versenyt

2019. december 11.

 

Oktatási Központunk idén is bronz fokozatú támogatója a Hazai és Külhoni Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenyének. Örömmel adjuk közre a verseny sajtóközleményének kivonatát, és egyúttal gratulálunk díjazott csapatok tagjainak.

 

Idén ismét a Országos Bérügyviteli Bajnokság támogatói lehettünk

2019. december 02.

 

Oktatási központunk a megtisztelő felkérésnek eleget téve, idén is támogatója volt a szakmai körökben elismert Országos Bérügyviteli Bajnokságnak. 2019. november 20-án a NEXON Konferencia záróeseményeként zajlott le a díjátadó ceremónia.

 

Szakmai kurzusok és kiadványok az IFRS világából

2019. november 18.

 

Szakképzés, vizsgafelkésztés, továbbképzés és szakkönyvek

MINDEN AMI IFRS

 

 

 

Meghívó Simon Attila fotográfus kiállításmegnyitójára

2019. október 22.

 

Idén, jubileum évünkben is igazán mozgalmas az ősz. 20 éves Oktatási Központunknál hagyományosan ez az időszak a képzések, továbbképzések csúcsidőszaka.

 

Az alapítók által meghatározott célokhoz híven korszerű pénzügyi-számviteli szakemberképzéssel szolgáljuk a szakmai igények megvalósítását, ahol mind a szakmát adó képzések, mind a továbbképzések esetében a magyar könyvvizsgálói szakma legkiválóbb szakembergárdája garantálja szellemi háttérként a minőségi oktatást. Konferenciáinkkal, pénzügyi, adózási és könyvvezetési ismereteket közvetítő előadásainkkal és szakmai kiadványainkkal is széles körben igyekszünk ezen túl hozzájárulni a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez.

 

E küldetés teljesítése mellett, intézményünk komoly hangsúlyt fektet a művészetek támogatására, a kortárs alkotók bemutatására is. Nagy öröm ezért a számunkra, hogy kiállítássorozatunk következő programján Simon Attila fotográfus munkáit köszönthetjük oktatási bázisunkon.