Hírek

2023. január 13.

Tájékoztatás rendszer karbantartásról!

 

Tisztelt Partnerünk!

 

Webszerverünkön a szolgáltató 2023.01.28-án 20:00 óra és másnap reggel 6:00 óra között hálózatfejlesztési karbantartást végez. A megjelölt időszakban rövidebb-hosszabb, de összesen maximum 120-180 perces időtartamú szolgáltatáskiesés fordulhat elő.

Kérjük tisztelt felhasználóinkat, hogy az ügyvédi továbbképzési rendszerünk távoktatási szolgáltatását erre is figyelemmel vegyék igénybe, továbbá a pénzügyi, számviteli, adós szakembereknek szóló távoktatási felületünk és honlapunk elérhetősége is korlátozott lesz.

Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük, s reméljük, maximálisan elégedettek lesznek majd az új korszerű eszközök felhasználásával nyújtott szolgáltatásunkkal.

2023. január 10.

Meghívó a Díjazzuk a tudást nyereményakciónk online sorsolására

"Díjazzuk a tudást!" nyereményakció

A 1,5 millió forint összdíjazású játékunk fődíját a

Párisi Udvar Hotel Budapest ***** luxus szálloda ajánlotta fel.

A további nyeremények között szerepel

Lenovo Magyarország jóvoltából egy Lenovo ThinkBook 15 Gen2 Intel notebook és Oktatási Központunk 200 000 Ft értékű utalványa is.

 

2023. január 05.

Vissza a jövőbe - Prof. Dr. Pál Tibor, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnökének újévi köszöntője

Új év kezdődik, sokunk már jó néhányszor átélte az ilyenkor megjelenő, egy új kezdethez kapcsolódó érzéseket. Ahogy telik az idő ezek a gondolatok egyre több új elemmel bővülnek, valamint megjelennek – és egyre többen vannak – a korábbi képek, visszatekintő, emlékező pillanatok is. Rácsodálkozunk az új évszámra és eszünkbe jut a Vissza a jövőbe filmek ikonikus évszáma: 2015, mint jövő. Hol van az már?!

2022. december 15.

Ünnepi nyitvatartási rend

 

Tisztelt Partnerünk!

 

Oktatási Központunk irodái 2022. december 23-a és 2023. január 1-e között zárva tartanak.

2023. január 2-ától a megszokott munkarendben állunk rendelkezésükre.

Az ügyfélfogadás szünetében érkező leveleikre és telefonos üzeneteikre csak az ünnepeket követően tudunk válaszolni.

2022. december 14.

Tájékoztató továbbképzési kötelezettség teljesítéséhez

 

Köszönjük, hogy az Oktatási Központ e-learning előadásait választotta továbbképzési kötelezettségének teljesítéséhez. Az alábbiakban a képzéssel kapcsolatos fontos, aktuális tudnivalókra szeretnénk felhívni szíves figyelmét.

2022. augusztus 30.

Térítésmentes szoftverbemutatók és klubnapok

2022. augusztus 22.

Varázsceruza - Rajzoljunk idén is mosolyt!

Rajzoljunk idén is mosolyt! címmel idén immár 3. alkalommal indít jótékonysági akciót partnerünk a Civilút Alapítvány. A kezdeményezés célja, hogy rajzeszközöket, elsősorban színes ceruzákat gyűjtsenek a fogyatékossággal élő, sérült gyermekek és fiatalok számára, ezzel is mosolyt varázsolva az arcukra.

Az összegyűjtött rajzeszközöket az Alapítvány a Sérült Gyermekek Napján 2022. szeptember 12-én adja át a Fővárosi Állat- és Növénykertben az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségének (ÉFOÉSZ).  

Oktatási Központunk idén is csatlakozott a kezdeményezés támogatóihoz.

2022. július 22.

GDPR nyereményakció sorsolás

 

Oktatási központunk akkreditált GDPR képzési anyagot készít könyvvizsgálók, könyvelők és adótanácsadók számára.

2022. július 07.

Kisfilmes ízelítők kreditpontos kötelező továbbképzésünk távoktatási kínálatából

 

Kreditpontos kötelező továbbképzéseink népszerűsége elsősorban kiemelkedő szaktudású, felkészült oktatóinknak köszönhető, akik valamennyien gyakorló szakemberek. A távoktatási képzések 9 évvel ezelőtti elindításakor sem volt ezért kérdés, hogy az oktatási filmek elkészítését is rájuk bízzuk. Közreműködésükkel minden évben egyedülállóan színes, változatos tananyag kínálattal tudunk a szakmabéliek rendelkezésére állni - nálunk minden kolléga megtalálja a mindennapi gyakorlatához, szakmai érdeklődéséhez és regisztrációs szakterületéhez igazodó, gyakorlati tudást biztosító tudásanyagot.