Hírek

2020. november 11.

Védelmi intézkedések a járvány megfékezése érdekében!

 

A következő linkre kattintva olvasható a Magyar Közlöny a mától alkalmazandó védelmi intézkedési szabályokkal.

 

Erre figyelemmel a kreditpontos továbbképzéseink jelentkezőit az év hátralévő részében a távoktatási programunkon tudjuk fogadni. (A vonatkozó információkat alább érik el, esetleges további kérdéseikre kollégáink a jelentősen megnövekedett telefonforgalom ellenére is igyekeznek mielőbb válaszolni, ám vonalaink folyamatosan foglaltak, így elérésünkig szíves türelmüket kérjük. Javasoljuk, kérdéseiket elsősorban e-mailben tegyék fel, aminek megválaszolása biztosan nem marad el!)

Mindazoknak, akik tantermi továbbképzésünkre jelentkeztek, a tegnapi napon a következő levelet küldtük erről:

 

2020. november 09.

2020-as évközi és az őszi adócsomagban elfogadásra kerülő 2021-es adótörvény változások

 

Az adóváltozásokat feldolgozó előadásaink elérhetőek lesznek a kreditpontos kötelező továbbképzés távoktatási csomagjának részeként, amelyben már ma is 24 filmet talál. Az összesen 6 filmegység megtekintésének lehetőségét biztosító távoktatási csomagunk mindössze 16.800 Ft (áfamentes képzés),  de a filmekhez egyedileg is vásárolható hozzáférés 7 500 Ft/előadás (áfamentes képzés) áron.

 

 

2020. november 03.

E-fizetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók

 

A kereskedelmi törvény módosítása után jövő januártól minden online pénztárgéppel rendelkező kereskedőnek biztosítania kell valamilyen elektronikus fizetési megoldást vásárlói számára. Milyen lehetőségekkel élhet az érintett, nagyjából 60 ezer kereskedő, milyen változást hozhat az üzletmenetben az e-fizetés?

 

2020. október 05.

Társadalombiztosítási és bérügyi szakképzés és kreditpontos továbbképzés Oktatási Központunknál

 

Képzések, továbbképzések a társadalombiztosítás és a bérügyek világában

 

2020 július 1-én hatályba lépett az új Társadalombiztosítási törvény, amely számos módosulást eredményezett a foglalkoztatók és a biztosítottak szempontjából is. Többek között bevezette az egységes társadalombiztosítási járulékot, járulékmentessé tette a nyugdíjas foglalkoztatást, változást hozott a járulékalap megállapításánál, vagy az egészségügyi szolgáltatási járulékot illetően.

 

2020. szeptember 30.

Kisfilmes ízelítők kreditpontos kötelező továbbképzésünk távoktatási kínálatából

 

Kreditpontos kötelező továbbképzéseink népszerűsége elsősorban kiemelkedő szaktudású, felkészült oktatóinknak köszönhető, akik valamennyien gyakorló szakemberek. A távoktatási képzések 7 évvel ezelőtti elindításakor sem volt ezért kérdés, hogy az oktatási filmek elkészítését is rájuk bízzuk. Közreműködésükkel minden évben egyedülállóan színes, változatos tananyag kínálattal tudunk a szakmabéliek rendelkezésére állni - nálunk minden kolléga megtalálja a mindennapi gyakorlatához, szakmai érdeklődéséhez és regisztrációs szakterületéhez igazodó, gyakorlati tudást biztosító tudásanyagot.

 

2020. szeptember 23.

Őszi IFRS szüret

 

Összefoglaltuk az IFRS szakterületi szakembereknek az őszi palettánkon elérhető  legfontosabb lehetőségeket.

2020. szeptember 22.

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk elérhetősége

 

Személyes ügyfélszolgálatunk a járványhelyzetre tekintettel átmenetileg szünetel.

Kollégáink munkaidőben elektronikus levélben és telefonon állnak szíves rendelkezésükre! Munkatársaink elérhetőségeiről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat >>>

Megértését köszönjük!

 

Telefonos és online ügyfélszolgálatunk elérhetősége

 

 

2020. szeptember 15.

Stipsits Ibolya Lélekhang verseskötetének bemutatója és fotókiállítása

 

A vírushelyzetre tekintettel az elmúlt hónapokban sajnos nem tudtunk Partnereinknek a szokások szerinti kulturális programokkal, kiállításokkal kedveskedni. Kárpótlásul egy olyan komplex programot valósítottunk meg, ami sokakkal feledtette, hogy ebből a szempontból is rendkívüli időket élünk.

 

2020. augusztus 17.

MEGHÍVÓ-Stipsits Ibolya LÉLEKHANG verseskötetének bemutatójára és fotókiállításának megnyitójára

 

Kedves Partnerünk!

 

Az alapítók által meghatározott célokhoz híven konferenciáinkkal, pénzügyi, adózási és könyvvezetési ismereteket közvetítő előadásainkkal, illetve szakmai kiadványainkkal is széles körben igyekszünk hozzájárulni a pénzügyi kultúra fejlesztéséhez.

E küldetés teljesítése mellett, intézményünk azonban komoly hangsúlyt fektet a művészetek támogatására, a kortárs alkotók bemutatására is. Nagy öröm ezért számunkra, hogy rendezvénysorozatunk következő programjaként Stipsits Ibolya fotóművész, kiváló művész LÉLEKHANG című verseskötetének  bemutatóját, s a művésznő fotóiból készült kiállítást üdvözölhetjük oktatási központunkon.