Az MKVKOK megszerezte az első akkreditációt a hatósági képzési rendszerben

Vissza a hírekhez
Az MKVKOK megszerezte az első akkreditációt a hatósági képzési rendszerben
2024. május 29. 10:00

Az MKVKOK idén 25 éve vesz részt a pénzügyi-számviteli szakemberképzésben. Tevékenységünk most újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen a Pénzügyminisztérium 2024. május 27-től felvette Oktatási Központunkat az adótanácsadói és az okleveles adószakértői hatósági képzők névjegyzékére.

Mostantól a 2024. július 1-től bevezetésre kerülő, új képzési rendszerben is jogosulttá váltunk az adótanácsadói és az okleveles adószakértői hatósági képzések megszervezésére és lebonyolítására.

Természetesen szeretnénk az ágazunkban az összes hatósági képzéssé alakuló szakma esetén folytatni felnőttképzési tevékenységünket, így pályáztunk elbírálás alatt van a mérlegképes könyvelői hatósági képzések szervezésére és hatósági vizsgaközpont működtetésére vonatkozóan is.

Oktatóink és kollégáink már dolgoznak az új rendszerben induló képzések előkészítésén, amelyeket az ősz folyamán fogunk meghirdetni honlapunkon.

Azok számára, akik még a jelenlegi feltételek mellett szeretnének számviteli vagy adózási területen szakmát szerezni 2024. júniusában induló utolsó tanfolyamainkat ajánljuk.

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretne naprakész szakmai cikkeket olvasni, információs videókat nézni, vagy tájékoztatást kapni képzéseinről, iratkozzon fel hírlevelünkre!