25 év - 25 mérföldkő

photo

1999 - Létrejött az Oktatási Központ

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara egyszemélyes társaságként megalapította az Oktatási Központot.

25 évvel ezelőtt indult az Oktatási Központ története, amelyről az eredeti cégbírósági bejegyzés is tanuskodik. A cég megalapításával a Kamara célja a korszerű, színvonalas pénzügyi-számviteli szakemberképzés támogatása volt, amit most is fő küldetésünknek vallunk. Az első hallgatóink okleveles könyvvizsgáló, mérlegképes könyvelő és adótanácsadó képzések közül választhattak, amelyek ma is a legnépszerűbb tanfolyamaink.

2000 - Megjelent a Metrum Referencia könyvvizsgáló program első verziója

A szoftver az eltelt idő alatt folyamatosan fejlődött, egyrészt követve a könyvvizsgálati standardok, a számviteli törvény és az adótörvények változásait, másrészt figyelembe véve a szakemberek igényeit, így vált a könyvizsgálók hatékony segítőtársává.

photo
photo

2001 - Megnyílt debreceni és szegedi igazgatóságunk

Szolgáltatásaink a főváros mellett már 23 éve az alföldi régióban is elérhetőek. Elkötelezett, összetartó csapat vagyunk, amit az is alátámaszt, hogy debreceni kolléganőink, Pisták Adrienne és Oláh Erika már az iroda nyitása óta támogatják résztvevőink szakmai fejlődését. Munkájukat ezúton is köszönjük.

2001 - Megjelent a Számviteli esettanulmányok első kiadása

Méltán népszerű kiadványunkat idén a Róth-Adorján-Lukács-Veit szerzőnégyes már 12. alkalommal dolgozta át. A könyv tartalmának középpontjában az éves beszámoló áll, amely kiegészült a kapcsolódó adózási szabályokkal. Az szerzők elsődleges célja a számviteli törvény előírásaink összefoglaló rendszerezése volt, így a kiadványt azok is eredményesen forgathatják, akik könnyen, gyorsan megoldást szeretnének találni egy, a gyakorlatban felmerülő számviteli problémára. A könyvet a gyakorló szakemberek mellett, mérlegképes könyvelő és okleveles könyvvizsgáló képzésen résztvevőknek, valamint felsőfokú képzésben számviteli vizsgára készülőknek ajánljuk.

Emellett számos további a pénzügyi-számviteli szakemberek munkáját segítő kiadvány elérhető webáruházunkban.

 

photo