Közszolgálati tisztviselők kötelező továbbképzése

Közszolgálati kreditpontra minősített programjaink

 

 

Az Oktatási Központ által szolgáltatóként megvalósított képzések programtulajdonosa a
Pénzügyminisztérium.

 

 

A mérlegképes kötelező továbbképzés 16 órás államháztartási szakterületen szervezett képzéseivel az Oktatási Központ hallgatói 2022-ben is szerezhetnek közszolgálati kreditpontokat:

Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése államháztartási szakterületen, valamint a számviteli környezet változásának egyes kérdései - 2023 belső, nem minősített
14 tanulmányi pont

 

Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése államháztartási szakterületen, valamint a számviteli környezet változásának egyes kérdései - 2023 (e-learning) belső, nem minősített
11 tanulmányi pont

 

 

A közszolgálati kreditpontra minősített továbbképzésekre való jelentkezés menete

 

A közszolgálati kreditpontra minősített képzések lebonyolítására csak a vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően kerülhet sor.

 

Jelentkezése regisztrálásához ezért a képzést megelőzően az Oktatási Központ saját adatlapjának kitöltése is feltétlenül szükséges ugyanarra a képzési csomagra vonatkozóan, amelyre az NKE oldalán is jelentkezett. Jelentkezését honlapunkon keresztül, on-line formában várjuk.

 

A képzés részletes tudnivalóiról a tájékoztatást (kontakt képzés esetén pl. pontos helyszín, időbeosztás) az Oktatási Központ részére elküldött jelentkezésének feldolgozását követően küldjük meg önnek e-mailben. A képzés díjáról elektronikus számlát állítunk ki, amelyet a képzés előtt a jelentkezéskor megadott e-mail címére juttatunk el. Elektronikus számla tudnivalói

 

A továbbképzéssel kapcsolatban az Oktatási Központ munkatársai készséggel állnak rendelkezésére, az NKE felületén történő jelentkezés kapcsán az egyetem vizsgaközpontjának elérhetőségein kérhet tájékoztatást.

 

Tudnivalók a közszolgálati továbbképzésről

 

A közszolgálati továbbképzés jogszabályi hátteréről és általános tudnivalóiról az  NKE honlapján olvashat részletes tájékoztatást.