TÁVOKTATÁS (E-LEARNING KÉPZÉS)

 

TÁVOKTATÁS (E-LEARNING KÉPZÉS)

A továbbképzés egészének vagy egyes részeinek teljesítésére személyes részvétel nélkül, távoktatási formában is van lehetőség. E képzési formát ajánljuk ha

  • szempont a továbbképzés rugalmas időbeosztása,
  • egy-egy speciális, a kínálatunkból szabadon kiválasztható témakör iránt érdeklődik,
  • még kedvezőbb áron szeretné megszerezni összes szükséges kreditpontját.

 

Távoktatási kínálatunkban az év során a mérlegképes továbbképzés valamennyi szakterületéhez kapcsolódóan elérhetőek lesznek előadások, így ebben a formában vállalkozási, államháztartási, pénzügyi (pénzintézeti), egyéb szervezeti (nonprofit), illetve IFRS szakos kreditpontok megszerzésére is mód lesz.

 

E-learning előadásaink továbbá lehetőséget biztosítanak a kamarai tag könyvvizsgálóknak arra, hogy bármely speciális minősítéshez megszerezhessék kreditpontjaikat, de az adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői továbbképzéshez is teljesíthető e képzési formában akár valamennyi előírt kreditpont.

A távoktatási előadások csomagban, illetve darabonként is megvásárolhatóak.

 

Távoktatási ("összes szükséges mérlegképes kreditpont”) csomag

 

A csomag tartalma 6 filmegységnyi (1 filmegység 1 db 4x45 percnyi e-learning anyag), a teljes távoktatási kínálatunkból szabadon kiválasztható előadás.

A távoktatási csomag ára:
22.900 Ft (áfamentes képzés)

Önállóan vásárolható távoktatási előadások

 

A távoktatási kínálatból egy-egy előadás önálló megvásárlására is lehetőség van, ha csak adott témakör iránt érdeklődik, vagy a távoktatási csomag hat filmegységnyi előadásán túl továbbiakat is szeretne megtekinteni.

Árak:

4x45 perces előadás - 7.500 Ft (áfamentes képzés)
12x45 perces előadás - 16.000 Ft (áfamentes képzés)

Adóváltozásokat feldolgozó előadások (4x45 perc) - 9.500 Ft (áfamentes képzés)