TÁJÉKOZTATÓ
KAMARAI TAG KÖNYVVIZSGÁLÓK RÉSZÉRE
a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft.
távoktatási anyagainak eléréséhez

 

A kamarai tag könyvvizsgálóknak a továbbképzési szabályzat 2016. június 1-jétől hatályos módosításának megfelelően meghatározott számú kreditpontot távoktatási formában kell teljesíteniük.
A Magyar Könyvvizsgálói Kamara lehetőséget biztosít arra, hogy ezt a tagok az Oktatási Központ távoktatási rendszerében elérhető előadások megtekintésével szerezhessék meg térítésmentesen.

Megtekintés menete

Aktuális előadáskínálat

 

A távoktatási anyagok megtekintésének menete

1. A kamarai tag könyvvizsgálók részére térítésmentesen elérhető anyagok megtekintési jogosultságát az MKVK honlapon való ügyfélkapus belépést követően tudja aktiválni.

2.  A gombra kattintva a weboldal átirányítja önt az Oktatási Központ oldalára.
Az átirányítást követően:

- Első alkalommal választhat, hogy új felhasználói fiókot hoz létre vagy már meglévő fiókjába lép be. Új fiók létrehozását csak abban az esetben javasoljuk, ha még nincs regisztrálva az Oktatási Központ oldalán. (Ha van fiókja, de elfelejtett a jelszavát, új jelszót kérhet a belépéshez az "Elfelejtett jelszó" lehetőségre kattintva.)
A fiók lérehozása/azonosítása után töltse ki a képzéshez kapcsolódó felugró adatlapot. Ez azért szükséges, mert a kreditpontok lejelentése csak az így beérkező adatok alapján lehetséges, s az Oktatási Központ távoktatási előadásai a könyvvizsgálói továbbképzés mellett más szakmai területek továbbképzésében is kreditpontokat érnek. Az adatlap kitöltését követően a távoktatási anyagok listájához, saját felhasználói fiókjába irányítja önt a rendszer.

- Minden további alkalommal már közvetlenül az Oktatási Központ weboldalához kapcsolódó felhasználói fiókjába, az e-learning anyagok listájához érkezik meg a kamarai oldalról.

A hozzáférés biztosításának zavartalansága érdekében javasoljuk, hogy mindig a Kamara honlapjáról indulva keresse fel a távoktatási előadásokat!

 

3. Az online anyagok listájában alapértelmezés szerint csak a filmek címe látszik. Adott távoktatási anyag részleteit (speciális minősítés területe stb.) a film címe melletti kreditpont értékre kattintva tekintheti meg.


4. Saját felhasználói fiókjában a megtekinteni kívánt előadást az "Indítás" gombbal tudja aktiválni. Ezt követően néhány másodperc elteltével a távoktatási videó saját oldalára irányítja önt a rendszer.


5. A távoktatási videó oldalán a lap felső részén található maga a videó, alatta a továbbképzési program részletes adatai szerepelnek. Az előadás a "Videó indítása" gomb lenyomására indul el. Azoknál a távoktatási filmeknél, amelyekhez készült írásos anyag is, a leírás részen találja meg ennek letöltési linkjét, valamint a video ablak alatt jobbról a "letölthető anyagoknál". A videó aloldalát csak addig éri el, amíg a filmet be nem fejezi, de ha esetleg elmulasztaná az írásos anyag letöltését erről az oldalról, a filmlistában a befejezett előadásoknál is megtalálja a letöltési linket.


6. Az e-learning anyagok a megjelölt időpontig - a program minősítésének lejárati időpontjáig vagy a továbbképzési időszak végéig - érhetőek el kínálatunkban. Fontos tudnivaló ezen kívül, hogy egy adott távoktatási anyagot a megtekintésének megkezdését követő 60 napon belül be kell fejezni a kreditpontok megszerzéséhez. A 60 nap lejártát követően - amennyiben az anyag még elérhető a kínálatban - az elejétől indítható újra a film.


7.


8. Az előadás befejezését követően a rendszer visszairányítja saját felhasználói fiókjába, ahol a program teljesítése regisztrálásra kerül. Ezt kérjük, feltétlenül várja meg, mert ha a visszairányítás előtt bezárja a böngészőt, a teljesítést a rendszer nem jegyzi be!


9. A könyvvizsgálói kreditek teljesítésének igazolását a film befejezését követően a Kamara részére elektronikus úton azonnal továbbítjuk. Külön, önnek megküldendő igazolást ezekről a kreditpontokról nem állítunk ki.
A teljesítés belső nyilvántartásunkban történő feldolgozását követően - amennyiben ezekben érdekelt - a mérlegképes és az adótanácsadói/adószakértői/okleveles adószakértői kreditpontok igazolását megküldjük önnek, s a megszerzett kreditpontokat folyamatosan jelentjük a Pénzügyminisztériumnak is.

 

Aktuális e-learning kínálat kamarai tag könyvvizsgálók részére

A kínálat az év során folyamatosan bővül a köztestülettel egyeztetett tananyagokkal.

A megtekintendő előadás kiválasztására az Oktatási Központ távoktatási rendszerébe a fent leírt módon történő belépést követően van lehetőség!

 

 

 

 

Előadások speciális minősítésekhez

 

IFRS minősítéshez:

 

 

IFRS,  pénzügyi intézményi, befektetési vállalkozási, biztosítói, kibocsátói, pénztári minősítéshez:

 

 

Pénzügyi intézményi, befektetési vállalkozási, biztosítói, kibocsátói, pénztári minősítéshez: