Vissza a szakmai rendezvényekhez
Metrum referencia klubnap - XXXII. Országos Könyvvizsgálói Konferencia tantermi előadás
Szerezhető kreditpontok:
könyvvizsgálói: 2 kredit

Helyszín

Visegrád

Leírás

Az idei évben az Országos Könyvvizsgálói Konferenciát megelőző napon, 2024. szeptember 10-én, kedden kerül sor a már megszokott Metrum Referencia Klubnapra a könyvvizsgálói konferencia helyszínén, Visegrádon.

 

Az idei első klubnap keretében régi szokásunkhoz híven kötetlen formában szeretnénk felhasználóink számára segítséget nyújtani abban, hogy minél hatékonyabban tudják a Metrum Referencia könyvvizsgáló programot használni. A 2024-es újdonságok rövid bemutatása után a rendezvényen csoportos tanácsadással igyekszünk kérdéseiket megválaszolni, s önökkel együttműködve megoldani a szoftver használatával kapcsolatosan felmerülő kérdéseiket.

 

A klubnap helyszíne: Thermal Hotel Visegrád, 2025 Visegrád, Lepence völgy 2.

 

Időpont: 2024. szeptember 10. (kedd) 10:00–14:00

 

Rendezvényünkön a szakmai munka 10:00 órakor kezdődik – köszönjük, ha minden résztvevő ennek megfelelően tervezi az érkezését Visegrádra.

 

A jelentkezés és a részvétel – hasonlóan a többi klubnaphoz – most is térítésmentes, ám a terem befogadó képességére is tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezésre minden érdeklődőnek a honlapunkon keresztül van lehetősége a férőhelyek (70 fő) erejéig, de legkésőbb 2024. augusztus 29-ig.

 

A nagy érdeklődésre tekintettel a programot élőben, online is közvetítjük. Amennyiben nem kíván személyesen részt venni a klubnapon, akkor ide kattintva 2024. szeptember 8-ig regisztrálhat a közvetítésre.

 

Ebédről a 30 perces ebédszünetben mindenki maga gondoskodhat, vagy igény esetén a rendezvénynek otthont adó hotel svédasztalos étkezési lehetőséget nyújt 8.714 Ft+ÁFA/fő áron. Amennyiben a fentiekre is figyelemmel szeretne ebédet igényelni, kérjük, jelentkezéskor a megjegyzés rovatban jelezze azt!

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a részvétel lemondására írásban 2024. augusztus 29. éjfélig van lehetőség az abraham.edina@mkvkok.hu e-mail címen. A fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén amennyiben igényelt ebédet, annak költségének megfizetésétől nem tudunk eltekinteni.

 

Szakmai csapatunk várja szíves jelentkezését!

 

Ez a jelentkezés a konferencia egyéb eseményeire való részvételre nem jogosít, és az esetleges szállásfoglalást nem tartalmazza, ezekre vonatkozóan a köztestületnél jelezheti részvételi szándékát, amit a klubnapra történő jelentkezése nem helyettesít.

Megértését köszönjük!

Élőszavas képzés

2024. szeptember 10.

Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 29.

Elérhető helyek: 38
0 Ft