Vissza a szakmai rendezvényekhez
Metrum referencia klubnap - XXXII. Országos Könyvvizsgálói Konferencia online közvetítés
Szerezhető kreditpontok:
könyvvizsgálói: 2 kredit

Helyszín

Online

Leírás

Az idei évben az Országos Könyvvizsgálói Konferenciát megelőző napon, 2024. szeptember 10-én, kedden kerül sor a már megszokott Metrum Referencia Klubnapra a könyvvizsgálói konferencia helyszínén, Visegrádon.

 

A nagy érdeklődésre tekintettel a programot élőben, online is közvetítjük.

 

Az idei első klubnap keretében régi szokásunkhoz híven kötetlen formában szeretnénk felhasználóink számára segítséget nyújtani abban, hogy minél hatékonyabban tudják a Metrum Referencia könyvvizsgáló programot használni. A 2024-es újdonságok rövid bemutatása után a rendezvényen csoportos tanácsadással igyekszünk a résztvevők kérdéseit megválaszolni, s megoldani a szoftver használatával kapcsolatosan felmerülő kérdéseket.

 

Amennyiben személyesen kíván részt venni a klubnapon, akkor ide kattintva a terem befogadó képességére is tekintettel (70 fő), legkésőbb 2024. augusztus 29-ig regisztrálhat a programra.

 

Időpont: 2024. szeptember 10. (kedd) 10:00–14:00

 

A közvetítésen való részvétel – hasonlóan a többi klubnaphoz – most is térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezésre minden érdeklődőnek a honlapunkon keresztül van lehetősége legkésőbb 2024. szeptember 8-ig.

 

A közvetítéshez való csatlakozáshoz szükséges linket a rendezvényt megelőző napon emailben küldjük meg a programra regisztrált résztvevőknek.

 

Szakmai csapatunk várja szíves jelentkezését!

Távoktatás

2024. szeptember 10.

Jelentkezési határidő: 2024. szeptember 08.

Elérhető helyek: 226
0 Ft