Ünnepi nyitvatartás

Vissza a hírekhez
Ünnepi nyitvatartás
2023. december 15. 10:00

Az idei év ünnepi időszakában 2023. december 23-ától 2024. január 1-éig irodáinkban a telefonos és személyes ügyfélfogadás szünetel, így az ebben az időszakban érkező megkereséseikre csak ezt követően tudunk válaszolni.

Ügyfélszolgálatunk az év végén, telefonon és e-mailben 2023. december 22-ig áll ügyfeleink rendelkezésére munkaidőben (H-CS: 8:00-16:30; P:8-14:00). A továbbképzési kötelezettség teljesítésével kapcsolatban felmerülő esetleges kérdéseiket illetően erre figyelemmel tudunk közvetlen segítséget nyújtani.

A távoktatási programjaink (magyar idő szerint) 2023. december 31-én éjfélig érhetőek el. Távoktatási csomag vásárlására 2023. december 31-én 0:00 óráig, míg önálló előadás vásárlására 2023. december 31-én 20:00 óráig van lehetőség.

A távoktatási továbbképzések teljesítéséhez szükséges év végi tudnivalókat ide kattintva érdemes átolvasni.

Ha a továbbképzés teljesítése során technikai akadályba ütköznek, a leggyakrabban előforduló problémákról és megoldásukról ide kattintva találnak információt. Egyéb esetben az ünnepi időszakban a továbbképzés teljesítése során felmerülő informatikai jellegű problémáikkal, kéréseikkel programozóinkat kereshetik az info@softemit.hu e-mail címen, és a +36 20 942 9597-es telefonszámon. Kérjük levelükben nevüket és telefonszámukat is adják meg munkatársainknak, hiszen ez segíthet a probléma gyors orvoslásában!

A Panaszrendszer.hu, belső visszaélés-bejelentési rendszer vonatkozásába felmerülő esetleges technikai problémák vonatkozásában is az info@softemit.hu e-mail címen kérhetik munkatársaink segítségét. Előfizetéssel kapcsolatban 2024. január 2-től állunk szíves rendelkezésükre.

 

Békés, boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag új évet kívánunk!

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központjának munkatársai

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretne naprakész szakmai cikkeket olvasni, információs videókat nézni, vagy tájékoztatást kapni képzéseinről, iratkozzon fel hírlevelünkre!