Superbrands díjat nyert Oktatási Központunk

Vissza a hírekhez
Superbrands díjat nyert Oktatási Központunk
2024. április 16. 10:00

Idén huszadik alkalommal ült össze a független szakemberekből álló bizottság, amely márkánkat, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központot érdemesnek találta a Superbrands 2024 védjegy viselésére.

Különösen büszkék vagyunk az elismerésre, hiszen az MKVKOK idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját, így e pozitív szakmai visszajelzés is igazolja számunkra munkánk sikerét és cégünk jó hírnevét.

A Superbrands a széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy, a nemzetközi program keretében a legkiválóbb fogyasztói és üzleti márkák részesülnek díjazásban. A díj odaítéléséről egy többlépcsős előszűrést követően a 40 tagú, független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló bizottság dönt minden évben. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

Oktatási Központunk magas szakmai színvonalat garantáló oktatógárdájának, valamint kollégáink innovatív szellemiségének és ügyfélközpontú hozzáállásnak köszönthetően az elmúlt 25 évben piacvezető szerepre tett szert a felnőttképzés területén. Az elismerés újabb lendületet ad elhivatott csapatunknak, hogy a jövőben is magas színvonalú képzésekkel, továbbképzésekkel, konferenciákkal közvetítsünk értékes tudást a pénzügyi szakemberek számára, valamint hasznos kiadványokkal és szoftverekkel járuljunk hozzá szakmai tevékenységükhöz.

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretne naprakész szakmai cikkeket olvasni, információs videókat nézni, vagy tájékoztatást kapni képzéseinről, iratkozzon fel hírlevelünkre!