Oktatási Központunk a jubileumi, X. Országos Bérügyviteli Bajnokság támogatója

Vissza a hírekhez
Oktatási Központunk a jubileumi, X. Országos Bérügyviteli Bajnokság támogatója
2022. április 4. 0:00
Indul a jubileumi, X. Országos Bérügyviteli Bajnokság amelynek Oktatási Központunk az idei évben is támogatója.

Tizedik alkalommal rendezi meg a NEXON a bérügyviteli szakma legnagyobb versenyét a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE), a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szakmai támogatásával.

A bérügyviteli szakma elismertségének és presztízsének növelésén túl a bajnokság célja – az aktuális jogszabályokra épülő feladatok megoldásával – a résztvevők tudásának naprakészen tartása. A bajnokság egyben egy verseny is, amely tudásversenyben nem csak az ismereteik frissítésére és bővítésére nyílik lehetőség, hanem a megmérettetésre is, amely megmutatja, hogy kiket tekinthetünk 2022-ben Magyarország legjobb bérszámfejtőinek.

Hívunk tehát minden érintettet, hogy szerezzen friss tudást a 2 millió forint összdíjazású X. Országos Bérügyviteli Bajnokságon és kerüljön be Magyarország bérszámfejtőinek rangos élmezőnyébe!

Erre a linkre kattintva jelentkezzen Ön is a 2022. évi megmérettetésre, és továbbítsa felhívásunkat bérügyintéző kollégáinak is!

Az aktív versenyzők körében végzett kutatás eredményeképpen változtattunk az OBB indulási időpontján, ezért 2022. április 18-ra módosult a jelentkezési határidő is.

A NEXON bruttó 2 millió forintot fordít a legtöbb pontszámot elérő tíz versenyző díjazására:

 • az első helyezett bruttó 600 ezer forintot,
 • a második bruttó 400 ezer forintot,
 • a harmadik helyezett bruttó 300 ezer forintot vihet haza.

A bajnokság további hét helyezettje 100-100 ezer forintos díjazásban részesül.

Egyszerű és rugalmas versenyzés

 • interneten keresztül bárhonnan elérhetők és online formában megoldhatók az egyes fordulók feladatai
 • a feladatok megoldására mind a 4 fordulóban egy hónap áll a versenyzők rendelkezésére
 • a 4 fordulóban elért pontszámok összeadódnak, s a legtöbb pontot elérő 50 résztvevő meghívásos versenyében, az 5. fordulóban dől el, hogy kik alkotják Magyarország legjobb bérszámfejtőinek 10 fős élmezőnyét

Különdíjat felajánló szervezetek

 • az 1. helyezett kapja a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) különdíját, amely két főre szóló 3 nap/2 éjszakás üdülést biztosít a NAV hévízi Gyógyházában, teljes ellátással
 • a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ 50-30-20 ezer forintos ajándékutalvánnyal jutalmazza az 1., 2. és 3. helyezett versenyzőket
 • a Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt. egy szakmai rendezvényre való térítésmentes részvételre jogosító kuponnal, valamint aktuális számviteli/pénzügyi témájú szakkönyvvel jutalmazza a 4. helyezést elérő versenyzőt.
 • a Budapesti Gazdasági Egyetem OKLEVÉLLEL, könyvvásárlási és kultúrautalvánnyal jutalmazza az OBB 5. helyezettjét
 • a HVG 1 éves Adózóna előfizetést nyújt a verseny 6-8. helyezettjeinek, melynek értéke 33.000 Ft/előfizetés
 • a NEXON Akadémia pedig a 9. és 10. helyezetteket karolja fel, s hívja meg az érintetteket az Akadémia által – online és/vagy jelenléti formában – szervezett bérügyviteli témájú rendezvényére, ingyenes formában.

Online Bérügyviteli Klub!

Az OBB minden fordulója után térítésmentes, online konzultációt szervezünk, amelyen feladatkészítő szakértőink bemutatják a versenyfeladatok aktualitását, logikáját és megoldását, továbbá a résztvevőkkel közösen áttekintik az esetlegesen vitára okot adó kérdéseket.

Tegye próbára tudását, kerüljön be Magyarország legjobb bérszámfejtőinek 10 fős csapatába, illetve jusson fel a szakma csúcsára, s legyen Ön a Bérügyvitel Bajnoka 2022-ben!

Április 18-ig jelentkezzen tehát a tizedik, jubileumi OBB-re!

Bővebben a bajnokságról: obb.hu

„Mindig nagy izgalommal várom az egyes fordulókat, szeretem a szakmai kihívásokat, a komplex tudást igénylő feladatokat. Nagy szakmai elismerést jelent számomra a 2021-es bajnoki cím!” Katona-Fazakas Tünde a 2021-es év bajnoka

 

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretne naprakész szakmai cikkeket olvasni, információs videókat nézni, vagy tájékoztatást kapni képzéseinről, iratkozzon fel hírlevelünkre!