Kiadói munkatársat keresünk csapatunkba!

Vissza a hírekhez
Kiadói munkatársat keresünk csapatunkba!
2024. január 3. 10:00

Ha szereti a könyveket és szívesen foglalkozik ügyfelekkel, ha dolgozott már készletkezelési területen, és nem állnak távol öntől a számok, a pontosság valamint a rendszerszemlélet, akkor egy izgalmas munkakör várja!

Itt nem monoton feladatokat kell ismételgetnie, hanem a kezében tarthatja a Kiadónkban lezajló folyamatokat az első lépéstől az utolsóig. Együttműködhet a pénzügyi és marketing csapatunkkal, és segíthet az oktatásszervezőinknek biztosítani az általunk szervezett képzések tananyagellátását, de még a webáruházunk megfelelő működése is az ön felelőssége. Mindeközben támogató vezetők állnak majd a háta mögött.

Ebben a 2026 májusáig, határozott idejű munkaszerződéssel betölthető pozícióban rengeteg tapasztalattal gazdagodhat logisztikai, könyvkiadási/nyomdai és ügyfélszolgálati területen is anélkül, hogy túlóráznia kellene.

Az iroda a belvárosban van és közösségi közlekedéssel jól megközelíthető. Hetente egy napot fixen otthonról dolgozhat, a fizetés mellett béren kívüli juttatási csomag is megilleti.

Elengedhetetlen feltétel, hogy magabiztos MS Word és MS Excel felhasználó legyen. Ha nem cseng idegenül, hogy PIVOT tábla, FKERES és HA függvény, akkor ön az emberünk, s erről már a január végére tervezett interjún is meggyőzhet bennünket.

 Előnyök:

  • Ha van logisztikai képzettsége, tapasztalata.
  • Ha kezelt már bizományos készleteket és tartott kapcsolatot bizományos partnerekkel.
  • Az sem hátrány, ha jó a helyesírása és szívesen olvas, mert évi pár alkalommal olvasószerkesztési feladatok is várnak önre, mielőtt az anyagok a nyomdába kerülnek.

Hátrányok:

  • Ha nem szeret emberek között dolgozni.
  • Ha nem szereti a változatos feladatokat.
  • Ha nem érdeklődik az új dolgok iránt.
  • Ha nem szívesen vesz részt évente elutazós csapatépítő programokon, illetve nem érdekelik a képzések, továbbképzések.

Jelentkezni január 25-éig benyújtott fényképes önéletrajzával és a fizetési igényét is megjelölő motivációs levéllel lehet az info@mkvkok.hu e-mail címen. A levél tárgyában kérjük feltüntetni „pályázat - kiadói terület”.

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretne naprakész szakmai cikkeket olvasni, információs videókat nézni, vagy tájékoztatást kapni képzéseinről, iratkozzon fel hírlevelünkre!