Képes összefoglaló Stipsits Ibolya Lélekhang verseskötetének bemutatójáról és fotókiállításáról

Vissza a hírekhez
Képes összefoglaló Stipsits Ibolya Lélekhang verseskötetének bemutatójáról és fotókiállításáról
2020. szeptember 15. 0:00
A vírushelyzetre tekintettel az elmúlt hónapokban sajnos nem tudtunk Partnereinknek a szokások szerinti kulturális programokkal, kiállításokkal kedveskedni. Kárpótlásul egy olyan komplex programot valósítottunk meg, ami sokakkal feledtette, hogy ebből a szempontból is rendkívüli időket élünk.

Stipsits Ibolya fotóművész, kiváló művész  fotókiállítása sokkal több volt mint vizuális élmény, hiszen elkísérték művész barátai, így ST. Martin zeneszerző, előadóművész, valamint Kiss János Kossuth-díjas táncművész, a győri Balett alapító tagja is, ráadásul ezen a rendezvényen ismerhettük meg a művésznő LÉLEKHANG című verseskötetét. Fantasztikus élményt adtak ők így együtt minden résztvevőnek.

 

ST. Martin zenéje és Kiss János meleg méltatása kísérték Ibolya fotóinak kiállítását, s a lelkéből szóló verseskötet bemutatását.

 

Bensőséges rendezvényünket a Radnóti teremben megjelenteken túl több mint 300-an követték online a világ számtalan pontjáról Los Angelestől egészen Indiáig. A művésznő nemzetközi és hazai elismertségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Magyar Fotográfia Napján vehette át a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének legmagasabb fotóművész minősítését MAFOSZ KIVÁLÓ MŰVÉSZE PLATINA fokozatot, amelyhez mi is gratulálunk. Képeit termeinkben november végéig lehet megtekinteni.

Rendezvényen készült fotóink az alábbi linken érhetőek el»

Fotók: Szénási Ferenc

A rendezvényről készült video alábbiakban tekinthető meg»

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretne naprakész szakmai cikkeket olvasni, információs videókat nézni, vagy tájékoztatást kapni képzéseinről, iratkozzon fel hírlevelünkre!