Idén is támogatjuk a bérügyviteli szakma legnagyobb versenyét!

Vissza a hírekhez
Idén is támogatjuk a bérügyviteli szakma legnagyobb versenyét!
2023. április 11. 10:00

Indul a XI. Országos Bérügyviteli Bajnokság. Oktatási Központunk idén is különdíjat ajánlott fel Magyarország három legjobb bérszámfejtőjének.

2023-ban is meghirdeti a NEXON a bérügyviteli szakma legnagyobb versenyét a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE), a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szakmai támogatásával.

A bajnokság célja a bérügyviteli szakma elismertségének és presztízsének növelése, valamint – az aktuális jogszabályokra épülő feladatok megoldásával – a résztvevők tudásának naprakészen tartása.

A bajnokság megmutatja, hogy kiket tekinthetünk 2023-ban Magyarország legjobb bérszámfejtőinek.

Hívunk tehát minden érintettet, hogy szerezzen friss tudást a 2 millió forint összdíjazású XI. Országos Bérügyviteli Bajnokságon és kerüljön be Magyarország legjobb bérszámfejtőinek rangos élmezőnyébe!

Erre a linkre kattintva jelentkezzen Ön is a 2023. évi megmérettetésre, és továbbítsa felhívásunkat bérügyintéző kollégáinak is!

Jelentkezési határidő: 2023. április 18. (A bajnokság április 20-án indul)

A NEXON bruttó 2 millió forintot fordít a legtöbb pontszámot elérő tíz versenyző díjazására:

• az első helyezett bruttó 600 ezer forintot, 

• a második bruttó 400 ezer forintot, 

• a harmadik helyezett bruttó 300 ezer forintot vihet haza. 

A bajnokság további hét helyezettje 100-100 ezer forintos díjazásban részesül. 

Egyszerű és rugalmas versenyzés

• interneten keresztül bárhonnan elérhetők és on-line formában megoldhatók az egyes fordulók feladatai

• a feladatok leadására mind a 4 fordulóban egy hónap áll a versenyzők rendelkezésére

• a 4 fordulóban elért pontszámok összeadódnak, s a legtöbb pontot elérő 50 résztvevő meghívásos versenyében, az 5. fordulóban dől el, hogy kik alkotják Magyarország legjobb bérszámfejtőinek 10 fős élmezőnyét

Különdíjat felajánló szervezetek

• az 1. helyezett kapja a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) különdíját, amely két főre szóló 3 nap/2 éjszakás üdülést biztosít a NAV hévízi Gyógyházában, teljes ellátással

• a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ 50-30-20 ezer forintos ajándékutalvánnyal jutalmazza az 1., 2. és 3. helyezett versenyzőket

• a Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt. egy szakmai rendezvényre való térítésmentes részvételre jogosító kuponnal, valamint aktuális számviteli/pénzügyi témájú szakkönyvvel jutalmazza a 4. helyezést elérő versenyzőt.

• a Budapesti Gazdasági Egyetem OKLEVÉLLEL, könyvvásárlási és kultúrautalvánnyal jutalmazza az OBB 5. helyezettjét

• a HVG 1 éves Adózóna előfizetést nyújt a verseny 6-8. helyezettjeinek, melynek értéke 33.000 Ft/előfizetés

• a NEXON Akadémia pedig a 9. és 10. helyezetteket karolja fel, s hívja meg az érintetteket az Akadémia által – online és/vagy jelenléti formában – szervezett bérügyviteli témájú rendezvényére, ingyenes formában.

Tegye próbára tudását, kerüljön be Magyarország legjobb bérszámfejtőinek 10 fős csapatába, illetve jusson fel a szakma csúcsára, s legyen Ön a Bérügyvitel Bajnoka 2023-ban!

Április 18-ig jelentkezzen tehát a tizedik, jubileumi OBB-re!

Bővebben a bajnokságról: www.obb.hu

„A döntő után alapvetően optimista voltam, bár éreztem, hogy ezek nagyon nehéz kérdések voltak. Amikor a díjátadón megláttam, hogy nem én vagyok a második, akkor tudatosult bennem, hogy megnyertem a bajnokságot. Leírhatatlan érzés volt.”
László-Ury Veronika 2022 bajnoka

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretne naprakész szakmai cikkeket olvasni, információs videókat nézni, vagy tájékoztatást kapni képzéseinről, iratkozzon fel hírlevelünkre!