20 év, 20 nyeremény játék II. díjának nyertesével készült képes riport

Vissza a hírekhez
20 év, 20 nyeremény játék II. díjának nyertesével készült képes riport
2020. február 24. 0:00
Örömmel osztjuk meg a "20 év, 20 nyeremény" játékunk II. díjának nyertesével, Kanter Tamás úrral készült interjúnkat. Köszönjük, hogy Oktatási Központunkat választotta továbbképzése teljesítéséhez. Szolgáltatásunk igénybevevőjeként jelentkezett a “20 év, 20 nyeremény” akciónkra, ahol Ön let a II. díjunk, Csáky Lajos festőművész Alkonyi égbolt című alkotásának nyertese.

1. Hogyan esett az Oktatási Központra a választása?

Sok éves a kapcsolatom az Oktatási Központtal, anno a háttere, a köztestület miatt választottam. Az elmúlt években 12 alkalommal teljesítettem itt a kötelező kreditpontos kötelezettségeimet.

 

2. Mely képzésünkön/képzéseinken vett részt és milyen tapasztalatai voltak az átadott tudásanyaggal, oktatóinkkal és a helyszínnel kapcsolatban?

Mérlegképes könyvelői kötelező továbbképzéseken vettem részt. Korábban tantermi, mostanában távoktatási formában. Mindig teljesen elégedett voltam mind a szakmai, mind a technikai színvonallal.

 

3. Tudta-e a munkája során, illetve a gyakorlatban hasznosítani a megszerzett tudást, az ott tanultakat?

Minden évben olyan információkat kapok, melyek hasznosnak bizonyulnak. Az előadásokon szem előtt tartják, hogy a gyakorlatban is előforduló példákkal, esetekkel magyarázzák a tananyagot.

 

4. Mely képzéseink keltették még fel az érdeklődését?

Adótanácsadói és az okleveles adószakértői képzés érdekel még – gondolkodom, hogy belevágjak.

 

5. Tudná ajánlani másoknak is az Oktatási Központ képzéseit? Ha igen, akkor kinek?

Mivel mindig kötelező kreditpontos képzésen vettem részt, ennek online verzióját ajánlanám azoknak, akiknek ez a képzési forma szimpatikus. Pozitív tapasztalataim voltak a képzéssel kapcslatosan a regisztrációtól a kreditigazolásig bezárólag.

 

Megtisztelő Oktatási Központunk iránti hűsége, és reméljük, hogy mindennapjaikba plusz színt visz Csáky Lajos festőművész csodálatos képe.

 

dr. Lakrovits Elvíra ügyvezető adja át a képet nyertesünknek, Kanter Tamásnak.

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretne naprakész szakmai cikkeket olvasni, információs videókat nézni, vagy tájékoztatást kapni képzéseinről, iratkozzon fel hírlevelünkre!