Továbbképzés 2020.

Minősített programjainkkal

továbbképzési kötelezettségét is teljesítheti

 

A regisztrált, illetve a nyilvántartásba most felvételüket kérő mérlegképes könyvelők részére „összes szükséges mérlegképes kreditpont” csomagunkat ajánljuk, amely mind tantermi, mind távoktatási formában elérhető, és amellyel az adott továbbképzési évre előírt valamennyi szükséges kreditpont megszerezhető bármely regisztrációs szakterülethez a könyvviteli szolgáltatást végzők továbbképzésének szabályaira figyelemmel.

 

Az adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői továbbképzésre kötelezettek a 2 napos tantermi képzés mellett távoktatás keretében akár önálló előadások vásárlásával is gyarapíthatják kreditjeiket.

 

A kamarai tag könyvvizsgálók a Kamarával történt megállapodásunk alapján az e-learning formában teljesítendő kreditjeiket térítésmentesen szerezhetik meg távoktatási előadásainkkal. Tananyagaink között a speciális minősítéshez szükséges előadások is elérhetőek. E lehetőség igénybevételéhez a Kamara honlapján keresztüli bejelentkezés szükséges.

 

A közszolgálati továbbképzés a mérlegképes továbbképzés szempontjából államháztartási szakos képzéseinkkel mindkét képzési formában (tantermi és távoktatás) teljesíthető.

 

Az ügyvédi, illetve a jogtanácsosi továbbképzés távoktatás formájában teljesíthető, amelynek igénybevételéhez a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján keresztül történő bejelentkezés szükséges.

 

A képzéshez kapcsolódó Általános Szerződési Feltételeket itt érheti el » 

 

TANTERMI KÉPZÉSEK

2 napos tantermi („összes szükséges mérlegképes kreditpont”) csomag

A veszélyhelyzetre tekintettel tantermi képzéseinket szüneteltetjük. Tájékoztatónkat itt olvashatják!

 

Tartalma:

 

A tantermi ("összes szükséges mérlegképes kreditpont”) csomag ára:
18.600 Ft+áfa (bruttó 23.622 Ft)
A képzés díjáról elektronikus számlát állítunk ki.

 

Tantermi képzéseinket országszerte számos helyszínen szervezzük. Aktuális ajánlatainkról és az egyes továbbképzésekkel szerezhető kreditpontok értékéről ide kattintva tájékozódhat és jelentkezését is elküldheti ugyanitt.

 

TÁVOKTATÁS (E-LEARNING KÉPZÉS)

A továbbképzés egészének vagy egyes részeinek teljesítésére személyes részvétel nélkül, távoktatási formában is van lehetőség. E képzési formát ajánljuk ha

 

Távoktatási kínálatunkban az év során a mérlegképes továbbképzés valamennyi szakterületéhez kapcsolódóan elérhetőek lesznek előadások, így ebben a formában vállalkozási, államháztartási, pénzügy, non-profit (egyéb szervezeti), illetve IFRS szakos kreditpontok megszerzésére is mód lesz.

 

E-learning előadásaink továbbá lehetőséget biztosítanak a kamarai tag könyvvizsgálóknak arra, hogy bármely speciális minősítéshez megszerezhessék kreditpontjaikat, de az adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői továbbképzéshez is teljesíthető e képzési formában akár valamennyi előírt kreditpont.

 

A távoktatási előadások csomagban, illetve darabonként is megvásárolhatóak.

 

Távoktatási ("összes szükséges mérlegképes kreditpont”) csomag

A csomag tartalma 6 filmegységnyi (1 filmegység 1 db 4x45 percnyi e-learning anyag), a teljes távoktatási kínálatunkból szabadon kiválasztható előadás.

 

A távoktatási csomag  16.800 Ft+áfa (bruttó 21.336 Ft) áron rendelhető meg.
A képzés díjáról elektronikus számlát állítunk ki.
 

 

Önállóan vásárolható távoktatási előadások

A távoktatási kínálatból egy-egy előadás önálló megvásárlására is lehetőség van, ha csak adott témakör iránt érdeklődik, vagy a távoktatási csomag hat filmegységnyi előadásán túl továbbiakat is szeretne megtekinteni.

Árak:
4x45 perces előadás - 5.000 Ft+áfa/db (bruttó 6.350 Ft)
8x45 perces előadás - 9.000 Ft+áfa/db (bruttó 11.430 Ft)
12x45 perces előadás - 12.000 Ft+áfa/db (bruttó 15.240 Ft)
A képzés díjáról elektronikus számlát állítunk ki,.