Ötcsillagos oktatás és pihenés nyereményakció

Vissza a hírekhez
Ötcsillagos oktatás és pihenés nyereményakció
2020. július 10. 0:00
Szerezzen nálunk piacképes szaktudást, regisztráljon nyereményakciónkra, és nyerje meg értékes díjaink egyikét! Az akció időtartama: 2020. július 15-étől 2021. január 31-éig!

Részvételi feltételek

 

A nyereményakcióban minden olyan természetes személy részt vehet, aki

  • 2020. július 15. napján, vagy azt követően a nyereményakció időtartama alatt jelentkezik a Szervező valamely OKJ-s szakképzésére, ha ezen OKJ-s szakképzés nyereményakció időtartama alatt esedékes számláit a költségviselő határidőben kiegyenlíti,
  • 2020. július 15. napján, vagy azt követően a nyereményakció időtartama alatt jelentkezik a Szervező térítésköteles szakmai rendezvényeinek valamelyikére, s annak ellenértéket a költségviselő határidőben kiegyenlíti, illetve
  • 2020. július 15. napján, vagy azt követően a nyereményakció időtartama alatt megvásárolja a Szervező „összes szükséges kredit” továbbképzési csomagjának tantermi vagy távoktatási változatát, s annak ellenértéket a költségviselő határidőben kiegyenlíti.

 

A részvétel feltétele, hogy a fenti képzésekre a jelentkezést a résztvevő a Szervező elektronikus felületén adja le, s a jelentkezés során regisztráljon a nyereményakcióra! 

 

A nyereményakció díjainak sorsolása 2021. február 22. 18 óra

MKVKOK Radnóti Nagyterem

 

A nyereményakció díjai

 

  • Első díj (fődíj): A SPIRIT HOTEL Sárvár ***** - Luxus wellness szálloda által biztosított, 3 nap 2 éjszakára szóló páros SPIRIT JOY  csomag, kiegészítve azt személyenként egy ES-Teck állapotfelméréssel, az egyik vendég számára egy mySPIRIT kozmetikai arc-, nyak- és dekoltázsmasszázs kezeléssel, a másik vendég számára pedig egy aromaolajos masszázzsal. A teljes csomag értéke: 251 600 Ft A fődíj felhasználható a kiállítást követő egy évig. (ünnepnapok kivételével, szabad kapacitás függvényében).
  • Második díj: A Szervező 150.000,- Ft értékű szolgáltatási utalványa.
  • Harmadik díj: A Magyar Könyvvizsgálói Kamara által felajánlott térítésmentes részvételi lehetőség a Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2021. évi Országos Konferenciáján, egy fő részére.
  • Negyedik díj:    A Szervező által kibocsátott utalvány, ami beváltható a nyertes választása szerint a Metrum Referencia könyvvizsgáló program elemző változatára, vagy az ELZA Elektronikus zárást támogató program 50+ ügyfél elnevezésű csomagjára.
  • Ötödik díj: A nyertes személy sorsoláson való részvételét biztosító 3.1. pont szerinti képzésének vagy rendezvényének részvételi díja.
  • Hatodik díj:    A Szervező 50.000,- Ft értékű szolgáltatási utalványa.
  • Hetedik díj:    A Szervező 30.000 értékű szolgáltatási utalványa.
  • Nyolcadik díj:  A Szervező 20.000 értékű webshop utalványa.
  • Kilencedik díj: A Szervező továbbképzési rendszerében felhasználható utalvány, amely beváltható az „Összes szükséges kredit 2021.” továbbképzési csomagra (a nyertes választása szerint tantermi, vagy távoktatási képzésben).
  • Tizedik díj: Egy MKVK OK ajándékcsomag 5.000,- Ft bruttó értékben

 

MKVKOK Kft. adatkezelési szabályzata»

A nyereményakció szabályzata»

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretne naprakész szakmai cikkeket olvasni, információs videókat nézni, vagy tájékoztatást kapni képzéseinről, iratkozzon fel hírlevelünkre!