Díjazzuk a tudást nyereményakció

Vissza a hírekhez
Díjazzuk a tudást nyereményakció
2022. február 28. 0:00
"Díjazzuk a tudást!" Nyereményakció2022-ben is! A 1,5 millió forint összdíjazásújátékunkfődíjáta Párisi Udvar Hotel Budapest***** luxus szálloda ajánlotta fel. A további nyeremények között szerepel a Lenovo Magyarország jóvoltából egy Lenovo ThinkBook 15 Gen2 Intel notebook és Oktatási Központunk 200 000 Ft értékű utalványa is.

Szerezzen nálunk piacképes szaktudást, regisztráljon nyereményakciónkra,

és nyerje meg értékes díjaink egyikét!

 

Az akció időtartama: 2022. március 1-étől 2022. december 31-éig!

 

A nyereményakcióban minden olyan természetes személy részt vehet, aki:

 • 2022. március 1. napján, vagy azt követően a nyereményakció időtartama alatt a Szervező honlapján található elektronikus felületen jelentkezik a Szervező valamely szakmai képzésére, vagy könyvvizsgálói képzésére, avagy a képzésekhez kötődő vizsgafelkészítőre, illetve a szakmai tevékenységgyakorlást elősegítő, a felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó, a Szervező által kibocsátott tanúsítvánnyal lezárt képzések bármelyikére, ha ezen képzésnek a nyereményakció időtartama alatt esedékes számláit a költségviselő határidőben kiegyenlíti,
 • 2022. március 1. napján, vagy azt követően a nyereményakció időtartama alatt a Szervező honlapján található elektronikus felületen jelentkezik a Szervező valamely térítésköteles szakmai rendezvényére, s annak ellenértékét a költségviselő határidőben kiegyenlíti,
 • 2022. március 1. napján, vagy azt követően a nyereményakció időtartama alatt a Szervező honlapján történő elektronikus jelentkezést követően a Szervező „összes szükséges kredit” továbbképzési csomagját tantermi vagy távoktatási formában megvásárolja (e tekintetben nem minősül vásárlásnak a köztestület által külön térítés nélkül a Könyvvizsgálói Kamara Tagjai számára biztosított hozzáférés-közvetítési jogosultság felhasználása), s annak ellenértékét a költségviselő határidőben kiegyenlíti, illetve
 • 2022. március 1. napján, vagy azt követően a nyereményakció időtartama alatt a Magyar Ügyvédi Kamara, illetve a Budapesti Ügyvédi Kamara megbízása alapján Szervező által működtetett e-learning képzési felületen hozzáférés-közvetítés igénybevételéhez jogosultságot vásárol, s annak ellenértékét a költségviselő határidőben kiegyenlíti. E tekintetben nem minősül vásárlásnak a köztestület által külön térítés nélkül a tagság számára biztosított hozzáférés-közvetítési jogosultság felhasználása.

 

A részvétel feltétele, hogy a fenti képzésekre a jelentkezést a résztvevő a Szervező elektronikus felületén adja le, s a jelentkezés során regisztráljon a nyereményakcióra továbbá a nyereményakció időtartama alatt ne legyen lejárt esedékességű tartozása a Szervező felé! 

 

A nyereményakció díjainak sorsolására 2023. január 23. 18 órai kezdettel, az MKVKOK Radnóti Nagytermében kerül sor.

 

A nyereményakció díjai:

 • Első díj: A nyereményakció keretében a Párizs Property Kft. vállalja, hogy biztosítja az akció fődíját, egy saját kibocsátású szállodai ajándékutalványt, aminek felhasználása esetén 2 főt lát vendégül 2 éjszakára a Párisi Udvar Hotel Budapest deluxe vagy magasabb kategóriájú szobájában reggeli ellátással, valamint biztosítja a Zafír Spa használatának lehetőségét és egy Afternoon Tea csomagot a Párisi Passage Café & Brasserie étteremben. A fődíj értéke összességében bruttó 390.000 Ft. A nyereményjáték sorsolása 2023. január 23-án kerül sor és a fődíjként felajánlott ajándékutalvány ezt követő 1 éven belül használható fel, a szabad kapacitás függvényében – kivéve a kiemelt időszakokban.
 • Második díj: 1db Lenovo ThinkBook 15 Gen2 Intel notebook-ot. (22 katonai módszerrel tesztelt ellenállóságú /MIL-STD-810H: nedvesség, por, leejtés, vibráció stb./, üzleti 3 éves gyártói garancia, 15,6” matt IPS kijelző, numerikus billentyűzet, a legújabb elérhető mobil Intel processzor, 1.7 kg súlyú kéttónusú alumínium burkolatú, a bekapcsoló gombba épített ujjlenyomat-olvasóval ellátott védelem, TPM 2.0 chippel ellátott, így képes a legújabb Microsoft Windows 11 Professional operációs rendszer futtatására), – bruttó 330.000,- Ft értékben.
 • Harmadik díj: A Szervező 200.000,- Ft értékű szolgáltatási utalványa.
 • Negyedik díj: A Magyar Könyvvizsgálói Kamara által felajánlott térítésmentes részvételi lehetőség a Magyar Könyvvizsgálói Kamara 2022. évi Országos Konferenciáján, egy fő részére (a díj a vonatkozó szállásköltséget és a gálavacsora részvételi díját is tartalmazza).
 • Ötödik díj: A Szervező által kibocsátott utalvány, ami beváltható a nyertes választása szerint a Metrum Referencia könyvvizsgáló program Elemző funkciókkal ellátott változatára, vagy az ELZA Elektronikus zárást támogató program 50+ ügyfél elnevezésű csomagjára.
 • Hatodik díj:  A nyertes személy sorsoláson való részvételét biztosító 3.1. pont szerinti képzésének vagy rendezvényének részvételi díja.
 • Hetedik díj:   A Szervező 100.000,- Ft értékű szolgáltatási utalványa.
 • Nyolcadik díj:  A Szervező 50.000 értékű szolgáltatási utalványa.
 • Kilencedik díj: A Szervező 25.000 értékű webshop utalványa, mely a Szervező saját kiadású print kiadványaira váltható be.
 • Tizedik díj: A Szervező továbbképzési rendszerében felhasználható utalvány, amely beváltható az „Összes szükséges kredit 2023.” továbbképzési csomagra (a nyertes választása szerint tantermi, vagy távoktatási képzésben).
 

 

MKVKOK Kft. adatkezelési szabályzata»

A nyereményakció szabályzata»

 

Hírlevél feliratkozás

Ha szeretne naprakész szakmai cikkeket olvasni, információs videókat nézni, vagy tájékoztatást kapni képzéseinről, iratkozzon fel hírlevelünkre!