Térítésmentes szoftver bemutatók - rendezvénysorozat

2021. szeptember 08.

 

Rendezvénysorozatunk keretében szeretnénk segítséget nyújtani a Metrum Referencia könyvvizsgáló és az ELZA elektronikus zárást támogató szoftvereink felhasználóinak. 

A bemutatókon való részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Előadók:

  • Luxné Tálas Ilona, kamarai tag könyvvizsgáló, a Metrum Referencia program szakmai fejlesztője
  • Tusnádiné Ágoston Márta, kamarai tag könyvvizsgáló, adótanácsadó, informatikus mérnök, a Metrum Referencia program szakmai fejlesztője

 

A Metrum Referencia könyvvizsgáló program támogatja a könyvvizsgálatok hatékony elvégzését és dokumentálását. A program az informatikai előnyöket kihasználva lehetővé teszi a vizsgálat számszerű és szöveges dokumentumainak az előállítását, azok küldését és fogadását, valamint a mérleg és az eredménykimutatás sorait  követve a vizsgálat során keletkezett dokumentumok rendszerezését, tárolását.

  • Időpont: 2021. október 8. - Metrum Referencia Bemutató

Témák: Tárgyi eszközök beolvasása, elemzése; Webposta kommunikáció és üzenő fal: file-ok és üzenetek megosztása  Bővebb információ, jelentkezés »

  • Időpont: 2021. december 3. - Metrum Referencia Bemutató

Témák: Mintavétel, esettanulmánnyal Bővebb információ, jelentkezés »

 

Az "ELZA" Elektronikus Zárást támogató mérlegdokumentációs és adatelemző rendszer a beszámoló összeállítására, alátámasztásának dokumentálására, egyes adónemek számításának ellenőrzésére tartalmaz ajánlásokat, munkatáblákat. A program a dokumentációs modulból és az adat-elemző modulból áll. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy a beolvasott állományokból különböző lekérdezéseket készítsünk.

  • Időpont: 2021. október 22. - ELZA Elektronikus Zárást támogató program bemutató

Témák: Főkönyvi kivonat bekötése; Mérleg, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet, cash- flow, adózott eredményt elfogadó határozat, maximális osztalék, OBR feltöltés; Beszámoló elemzése Bővebb információ, jelentkezés »

  • Időpont: 2021. november 26. - ELZA Elektronikus Zárást támogató program bemutató

Témák: NAV adófolyószámla egyeztetés; Adó levezetések; NAV számla xml elemzése  Bővebb  információ, jelentkezés »