Visszaszámlálás! Hamarosan indul új szakmai állásportálunk

2019. február 14.

Oktatási Központunk 20 éves fennállása alatt számtalan megkereséssel találkoztunk mind a munkavállalói, mind a foglalkoztatói oldalról, hogy segítsünk valamely munkáltatónak jó munkaerőre, vagy valamely korábbi képzésünk résztvevőjének jó munkahelyre lelnie.

 

Bizony sokszor nem könnyű ezen a téren az ideális megoldás, a jól képzett munkaerő, vagy a megfelelő munkahely megtalálása. A pénzügyi ágazat piacvezető felnőttképzőjeként úgy érezzük, ebben a vonatkozásban is ideje segítséget nyújtanunk ügyfeleinknek, ezért 2019. február 15-étől útjára indítjuk az első hazai, kifejezetten pénzügyi, számviteli, adózási, szakterületet megcélzó munkaerőportált. Oldalunkon a nyitott pozíciókat hirdető foglalkoztatóknak jelentősen a piaci hirdetési árak alatt biztosítunk megjelenési lehetőséget. Az ágazat munkára vágyó szakemberei pedig ingyenesen vehetik igénybe a szolgáltatást.

 

Portálunk elérhetősége: www.penzugyiallas.huA portál természetesen annak feltárásában is segítséget tud nyújtani, hogy milyen irányban érdemes továbbképezni magukat, melyik terület, milyen szaktudás iránt van a legnagyobb kereslet. Az igazán értékes pozíciók ugyanis jól képzett szakembereket kívánnak, így akár már ma érdemes válogatni szakképzési kínálatunkban, vagy az országban jelenleg 29 településen elérhető kreditpontos továbbképzéseink között.