„Az Ön véleménye, a mi fejlődésünk

Oktatási Központunk az élethosszig tartó tanulás szolgálatában

 

Az élethosszig tartó tanulás elve a pénzügyi ágazat szakemberei számára nem csak egy hangzatos szlogen – itt szakmai létkérdés a szaktudás folyamatos karbantartása.

 

Oktatási Központunk immár 20 éve adja ehhez gyakorlati szakemberekből álló oktatói gárdája tudásának legjavát.  Képzési programjainkat, tematikáinkat a tapasztalatok és igények fényében folyamatosan frissítjük, korszerűsítjük. Felkutatjuk a legjobb oktatókat, s igyekszünk könnyen elérhető és kulturált oktatási helyszínekre szervezni a képzéseket.

 

Talán ennek is köszönhető, hogy 2020-ban már 29.932 -en szavaztak nekünk bizalmat a képzéseinkre történt jelentkezésükkel. Mi azonban évről évre szeretnénk jobbak lenni, hogy lehetőleg mindenben megfeleljünk a képzéseinken résztvevők igényeinek. Segítsen bennünket ebben véleményével, mert szeretnénk, ha valódi élményt jelentene a tanulás és magabiztosságot adna a nálunk megszerzett tudás!

 

„Az Ön véleménye, a mi fejlődésünk” elnevezésű játékunkban ráadásul értékes díjakat is kisorsolunk!

 

Kérjük,  írja meg benyomásait, véleményét, kedves emlékeit képzésünkkel kapcsolatban.

 

Mesélje el miért érdemes szakképzéseinken, rendezvényeiken részt venni, miként tudja/tudta a nálunk megszerzett tudást hasznosítani. A kérdőívet kitöltők között minden év júniusában és decemberében nyilvános rendezvényünk keretében az alábbi ajándékokat sorsoljuk ki.

 

 

A kérdőív kitöltésével, Ön játékunkra is jelentkezik, s kinyilvánítja, hogy részt kíván venni nyereménysorsolásunkon. Egyúttal elfogadja az Adatvédelmi tájékoztatót, amely alapján hozzájárul ahhoz is, hogy a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. a nevének és – amennyiben azt is megadta –, úgy munkahelyének/foglalkoztatójának feltüntetése mellett közreadja a véleményét a www. mkvkok.hu weboldalán, valamint a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ Kft. facebook oldalán.

 

„Az Ön véleménye, a mi fejlődésünk” játék szabályzata

 

Adatkezelési tájékoztató »

 

Kérdőív a „Az Ön véleménye, a mi fejlődésünk” játékunkhoz

 

Partnereink elégedettsége kiemelten fontos a számunkra, ezért szolgáltatásainkat igyekszünk folyamatosan fejleszteni. Amennyiben játékunkon kívül szeretné tevékenységünkkel kapcsolatos tapasztalatait megosztani, kérjük az alábbi kérdőívet használja.

 

AZ ELÉGEDETTSÉGMÉRÉSI KÉRDŐÍV LETÖLTÉSE »

 

A kitöltött kérdőívet az elegedettsegmeres@mkvkok.hu címre várjuk!

 

Együttműködését előre is köszönjük!