Védelmi intézkedések a járvány megfékezése érdekében!

2020. november 11.

 

A következő linkre kattintva olvasható a Magyar Közlöny a mától alkalmazandó védelmi intézkedési szabályokkal.

 

Erre figyelemmel a kreditpontos továbbképzéseink jelentkezőit az év hátralévő részében a távoktatási programunkon tudjuk fogadni. (A vonatkozó információkat alább érik el, esetleges további kérdéseikre kollégáink a jelentősen megnövekedett telefonforgalom ellenére is igyekeznek mielőbb válaszolni, ám vonalaink folyamatosan foglaltak, így elérésünkig szíves türelmüket kérjük. Javasoljuk, kérdéseiket elsősorban e-mailben tegyék fel, aminek megválaszolása biztosan nem marad el!)

Mindazoknak, akik tantermi továbbképzésünkre jelentkeztek, a tegnapi napon a következő levelet küldtük erről:

 

„Tisztelt Képzési Résztvevőnk!

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket a bizalmával és Oktatási Központunk sok éves szakmai és képzésszervezési tapasztalata mellett tette a le a voksát, amikor tantermi szakmai továbbképzésünket választotta. Örömmel szolgáljuk ki minden évben ebben a képzési programban is kötelezettek ezreit.

A járványügyi helyzetre figyelemmel bejelentett biztonsági intézkedések között, a Parlament ma délután várható döntése értelmében a holnapi naptól, tehát 2020. november 11-étől a rendezvények (amelyek között minden bizonnyal értendőek lesznek a szakmai továbbképzéseink is) szervezését általános jelleggel jogszabály fogja tiltani, így az Ön kétnapos tantermi szakmai továbbképzését tantermi körülmények között már nem tarthatjuk meg továbbképző szervezetként. Annak érdekében, hogy továbbképzési kötelezettségét megfelelően teljesíteni tudja és megszerezhesse a szükséges mennyiségű kreditpontot, Oktatási Központunk távoktatási továbbképzését ajánljuk szíves figyelmébe, amelynek részletes tudnivalóit itt éri el»

Továbbképzési csomagajánlatunk választása esetén, amivel összesen 6 filmegységnyi tananyagot tekinthet meg kínálatunkból, maradéktalanul megszerezheti éves szükséges kreditpontjait mérlegképes könyvelőként, könyvvizsgálóként, adótanácsadóként, adószakértőként, okleveles adószakértőként, de továbbképzési krediteket gyűjthet közszolgálati tisztviselőként, vagy az ACCA tagjaként is. (Az egyes szakmai területekhez kötődő legfontosabb továbbképzési tudnivalókat  erre a linkre kattintva éri el.)

Továbbképzési csomagunk választásával ráadásul a jelenleg parlamenti vita alatt álló adócsomag rendelkezéseit feldolgozó előadásainkat is eléri majd – ezek az oktatási anyagok várhatóan december 7-étől bővítik majd a ma is színes tananyagkínálatunkat.

A távoktatási filmek megtekintésére a csomag megvásárlását követően, december 31-éig tudunk lehetőséget biztosítani Önnek a szabadidejéhez, egyéb elfoglaltságaihoz ütemezett egyéni rendben.

Mivel a távoktatási csomagnak kisebb a szolgáltatási díja, mint a korábbi bejelentkezésével érintett tantermi továbbképzésnek, komplex szakmai szolgáltatásunkkal még 1800 Ft-os díjmegtakarítást is elér.

Mik a teendői:

  • Amennyiben már megkapta a tantermi továbbképzésre vonatkozó számlánkat és még nem fizette be, kérjük ne is rendezze azt, hiszen ezt a számlát sztornírozzuk, s aki már befizetéssel élt, annak a teljes összeget visszautaljuk. (Aki a tantermi továbbképzése kapcsán számlát még nem kapott, annak azt már kis sem fogjuk küldeni.)
  • Jelentkezzék be távoktatási rendszerünk igénybevételére a következő linkre kattintva, majd a honlapunkon írottak szerint vegye igénybe távoktatási szolgáltatásunkat, s ezzel szerezze meg összes szükséges kreditpontját»

Reméljük, ezzel a kényszer hozta megoldással is teljes megelégedésére szolgálhatjuk ki továbbképzési igényeinek a megvalósítását, hiszen a 8 éve működő távoktatási továbbképzésünk egyre népszerűbb az igénybevevők körében, a kötelezettek tízezrei szerezték már meg ezen az úton továbbképzési kreditjeiket.

Szíves megértését megköszönve, üdvözlettel:

az Oktatási Központ munkatársai”

 

Szakmát adó képzéseink esetében, amennyiben az adott képzési program tekintetében ezt a vonatkozó szabályozók lehetővé teszik, távoktatási módszerek alkalmazásával folytatódik a oktatás. Az egyes képzési programok oktatásszervezői minden olyan csoportunk résztvevőjét értesítik, ahol változás történt az oktatás módszerét, ütemezését illetően.

 

Vizsgaszervezőként a szakmai vizsgáinkat mindaddig lebonyolítjuk, míg a meghirdetett vizsgák megvalósításának lehetőségét, feltételeit biztosítja számunkra a szakhatóság. Amennyiben valamely tervezett vizsga vonatkozásában változás áll be, oktatásszervező kollégáink jelentkezéssel élnek.

 

Webáruházi kiszolgálásunk zavartalan, megrendeléseiket 2020. december 15-én 12 óráig tudjuk fogadni. Ezt követően érkező igényeiket 2021. január 5.-étől postázzuk.

Irodáinkban a járványügyi helyzetre tekintettel a személyes ügyfélforgalmat szüneteltetjük, munkatársaink részleges home office rendszer bevezetése mellett e-mailben és telefonon állnak ügyfeleink szíves rendelkezésre. Elérhetőségeikről a következő linkre kattintva tájékozódhat.

 

Megértésüket megköszönve kérjük, vigyázzunk egymásra!

 

az Oktatási Központ munkatársai