Már csak 43 szabad hely van.

  • Időpont: 2022.09.14 - 2022.09.14
  • Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 05.

Metrum Referencia Klubnapunkat 2022. szeptemberben 14-én, szerdán,

a könyvvizsgálói konferencia helyszínén tartjuk.

 

A programhoz így mindazok egyszerűen csatlakozhatnak, akik szeretnének részt venni a köztestület hagyományos rendezvényén, de természetesen minden más programunk után érdeklődő kollégát is szívesen látunk Visegrádon.

Az idei első klubnap keretében régi szokásunkhoz híven kötetlen formában szeretnénk felhasználóink számára segítséget nyújtani abban, hogy minél hatékonyabban tudják a Metrum Referencia könyvvizsgáló programot használni. A 2022-es újdonságok rövid bemutatása után a rendezvényen csoportos tanácsadással igyekszünk kérdéseiket megválaszolni, s önökkel együttműködve megoldani a szoftver használatával kapcsolatosan felmerülő kérdéseiket.

 

A jelentkezés és a részvétel – hasonlóan a többi klubnaphoz – most is térítésmentes, ám a terem befogadó képességére is tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Bejelentkezésre minden érdeklődőnek a honlapunkon keresztül van lehetősége a férőhelyek (60 fő) erejéig, de legkésőbb 2022. szeptember 5-ig. (Fontos, hogy ugyan a bejelentkezéskor szükséges lesz a költségviselő adatainak megadása is, mivel az elektronikus felületünkön ez kötelezően rögzítendő adat, ám a részvételi díj mindenkinél 0 Forintként jelenik majd meg, tehát számlát ehhez kötődően nem bocsátunk majd ki.)

 

Ez a jelentkezés a konferencia egyéb eseményeire való részvételre nem jogosít, azokra vonatkozóan a Köztestületnél jelezheti részvételi szándékát, amit a klubnapra történő jelentkezése nem helyettesít. Megértését köszönjük!

 

Rendezvényünkön a szakmai munka 10:00 órakor kezdődik – köszönjük, ha minden résztvevő ennek megfelelően tervezi az érkezését Visegrádra.

 

Ebédről a 30 perces ebédszünetben mindenki maga gondoskodhat, de a rendezvénynek otthont adó Hotel svédasztalos étkezési lehetőséget biztosít bruttó 6.715 Ft fő áron – amennyiben ezt igénybe szeretné venni, kérjük, feltétlenül jelezze a jelentkezéskor a "megjegyzés" rovatban (az étkezés számlázása ebben az esetben a megadott költségviselőre történik). Az ebédet a szálloda éttermében a leadott névsor alapján biztosított ebédjegyek felhasználásával tudják majd igénybe venni az érdekeltek. Emellett lehetőség van a helyszínen à la carte étkezésre is.

 

A klubnap helyszíne: Thermal Hotel Visegrád,

2025 Visegrád, Lepence völgy 2.

Időpont: 2022. szeptember 14. (szerda) 10:00–14:00

 

Szakmai csapatunk:

 

  • Tusnádiné Ágoston Márta könyvvizsgáló, szakmai fejlesztő,
  • Kriskó Magdolna informatikai fejlesztő,
  • Luxné Tálas Ilona könyvvizsgáló, szakmai fejlesztő,
  • Szirtes Gábor informatikai fejlesztő

várja szíves jelentkezését!

 

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a terem befogadóképessége korlátozott, ezért kérjük, ha bejelentkezett a Klubnapra, de mégsem tud részt venni azon, 2022. szeptember 9-ig jelezze lemondását a makrai.szilvia@mkvkok.hu e-mail címen.