Az ügyvezetők juttatásai Tantermi

SZAKMAI RENDEZVÉNY! Az ügyvezetők juttatásai

Nincs létszámkorlát.

  • Időpont: 2021. szeptember 28.
  • Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 26.

Előadó: Sándorné Új Éva, okleveles adószakértő

 

Időpont: 2021. szeptember 28. 9 órától rövid szünettel 12:15 óráig

 

Helyszín: Zoom 

(A ZOOM bejelentkezéshez szükséges adatokat, információkat az előadást megelőző napon küldjük meg a képzési díjat befizető jelentkezőknek.)

 

Részvételi díj: 14.900 Ft (tárgyi adómentes képzés)

 

Téma:

Gyakran felmerül a kérdés, hogy egy vállalkozás cégvezetői, ügyvezetői feladatait milyen jogviszony keretében lehet ellátni, s a gondolatokban sok a keveredés... Kérdéseket vet fel az is, hogy a vezetői tisztség viselése a különféle jogviszonyban milyen adó és járulékfizetési kötelezettséget generál. A problémakörhöz igen változatos és összetett szabályrendszer tartozik, amelyek mentén gyakorta az is kérdés, hogy az ügyvezetők, cégvezetők milyen juttatásokat (pl. havi fizetéstől a béren kívüli juttatásokon át a céges gépjármű teljes körű magáncélú használatáig) kaphatnak, és ezeknek mi a közteher vonzata. Rendezvényünk keretében ezekre a kérdésekre adunk választ.

 

Kreditpontok:

könyvvizsgálói – 2 kredit

 

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 26.

Felhívjuk figyelmét, hogy a részvétel lemondására írásban 2021. szeptember 26-án éjfélig van lehetőség a makrai.szilvia@mkvkok.hu e-mail címen. A fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a részvételi díj megfizetésétől nem tudunk eltekinteni.