A pénzügyi befektetések hozamainak adóztatása Tantermi

SZAKMAI RENDEZVÉNY! A pénzügyi befektetések hozamainak adóztatása

Már csak 86 szabad hely van.

  • Időpont: 2021. június 23.
  • Jelentkezési határidő: 2021. június 21.

Előadó: Sándorné Új Éva, okleveles adószakértő

 

Időpont: 2021. június 23. 9 órától rövid szünettel 12:15 óráig

 

Helyszín: Zoom előadás

(A bejelentkezéshez szükséges adatokat, információkat az előadást megelőző napon küldjük meg a képzési díjat befizető jelentkezőknek.)

 

Részvételi díj: 14.900 Ft (tárgyi adómentes képzés)

 

A pénzügyi befektetések hozamának adózási kérdései a magánszemélyeket és a vállalkozásokat egyaránt érintik. E témakörnek igen összetett a szabályrendszere. Sokszor csak a kamat és a pénzbeli osztalék, netán az árfolyamnyereség adóztatása lebeg a szemünk előtt. Az is végiggondolandó, hogy hogyan alakulnak a vonatkozó adózási kérdések, ha ezek a jövedelmek más országból, netán csekély adózású országból származnak. Mit kell fizetni, ha a hozam nem pénzben, hanem természetben, értékpapírban, ingatlanban jelenik meg? Sokan ezek mellett a biztosítások, az arany, az ezüst üzletek hozamának adóztatásával nincsenek tisztában, s nem feledhetjük el a kriptovalutákat sem… Szakmai programunkon igyekszünk mindezeket körüljárni.

 

Az előadás problémafelvetéseiről itt olvashat bővebben.

 

Kreditpontok:

könyvvizsgálói – 2 kredit

 

Jelentkezési határidő: 2021. június 21.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a részvétel lemondására írásban 2021. június 21-én éjfélig van lehetőség a makrai.szilvia@mkvkok.hu e-mail címen. A fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a részvételi díj megfizetésétől nem tudunk eltekinteni.