A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló, és a kormányzati igazgatásról szóló törvény könyvvizsgálókkal szemben támasztott elvárásai Távoktatás

SZAKMAI RENDEZVÉNY! A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló, és a kormányzati igazgatásról szóló törvény könyvvizsgálókkal szemben támasztott elvárásai

Már csak 90 szabad hely van.

  • Időpont: 2021. április 27.
  • Jelentkezési határidő: 2021. április 25.

Előadó: Munkácsi Márta, kamarai tag könyvvizsgáló, minőségellenőr

 

Időpont: 2021. április 27., 10 órától várhatóan 12 óráig

 

Helyszín: Zoom előadás

(A bejelentkezéshez szükséges linket az előadást megelőző napon küldjük meg azon hallgatóink részére, akik a részvételi díjat előzetesen befizették.)

 

Részvételi díj: 9.900 Ft (tárgyi adómentes képzés)

 

Az előadás elsősorban a könyvvizsgálói szolgáltatást nyújtók számára hasznos, gyakorlati szempontból foglalkozik a Magyar Könyvvizsgálói Kamara felügyeleti szervként végzett ellenőrzési tevékenységével, annak kérdőíven alapuló szabályrendszerével. A kérdőív kérdéseinek taglalásán túl kitér az ellenőrzési tapasztalatokra, valamint a jövőben várható változásokra is.

 

Kreditpontok:

könyvvizsgálói - 1 kredit

 

Jelentkezési határidő: 2021. április 25.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a részvétel lemondására írásban 2021. április 25., éjfélig van lehetőség a makrai.szilvia@mkvkok.hu e-mail címen. A fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a részvételi díj megfizetésétől nem tudunk eltekinteni.