A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról, illetve a kormányzati igazgatásról szóló törvények változásai Távoktatás

SZAKMAI RENDEZVÉNY! A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról, illetve a kormányzati igazgatásról szóló törvények változásai

Már csak 91 szabad hely van.

  • Időpont: 2021. április 20.
  • Jelentkezési határidő: 2021. április 18.

Előadó: Munkácsi Márta, kamarai tag könyvvizsgáló, minőségellenőr

 

Időpont: 2021. április 20., 10 órától várhatóan 11:30 óráig

 

Helyszín: Zoom előadás

(A bejelentkezéshez szükséges linket az előadást megelőző napon küldjük meg azon hallgatóink részére, akik a részvételi díjat előzetesen befizették.)

 

Részvételi díj: 9.900 Ft (tárgyi adómentes képzés)

 

Az előadás elsősorban a könyvviteli, adótanácsadói, könyvvizsgálói szolgáltatást nyújtók számára hasznos, témája a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni küzdelem magyar törvényi szabályozása és annak változásai az EU irányelvei alapján. Bemutatásra kerülnek azok a nemzetközi szervezetek, amelyek az egységes intézkedési rendszer kidolgozásán munkálkodnak (FATF), a pénzmosással kapcsolatos nemzeti szabályozás hatékonyságát, a nemzeti pénzügyi hírszerző egység tevékenységét vizsgálják, ellenőrzik (Moneyval), valamint a hazai felügyeleti tevékenységet ellátó Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Pénzmosás és Terrorizmusfinanszírozás Elleni Iroda ellenőrzési tevékenysége.

 

Kreditpontok:

könyvvizsgálói - 1 kredit

 

Jelentkezési határidő: 2021. április 18.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a részvétel lemondására írásban 2021. április 18 éjfélig van lehetőség a makrai.szilvia@mkvkok.hu e-mail címen. A fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a részvételi díj megfizetésétől nem tudunk eltekinteni.