Transzferár szabályozáshoz kapcsolódó elméleti és gyakorlati tudnivalók a legfrissebb hazai és nemzetközi útmutatások, illetve változások tükrében Tantermi

Transzferár szabályozáshoz kapcsolódó elméleti és gyakorlati tudnivalók a legfrissebb hazai és nemzetközi útmutatások, illetve változások tükrében

Nincs létszámkorlát.

  • Időpont: 2022. március 24.
  • Jelentkezési határidő: 2022. március 22.

A rendezvény előadói:

 

dr. Kondor Bence Barnabás - alapító, partner - KONDOR-Holding

Pásztor László - TP üzletágvezető, partner - KONDOR-TP

Berthold Tamás - transzferár menedzser - KONDOR-TP

 

A képzés időpontja: 2022. március 24. (csütörtök) 09:00-12:30

 

Helyszín: tervezetten Budapest belvárosában, közösségi közlekedéssel jól megközelíthető helyszínen (a pontos helyszínt a visszaigazoló e-mailben küldjük meg)

 

Részvételi díj: 14.900 Ft (áfa mentes képzés)

 

Program:

08:30-09:00 regisztráció

09:00-10:45 I. rész

10:45-11:00 szünet

11:00-12:15 II. rész

12:15-13:00 kérdések / konzultáció

 

Téma:

A képzés gyakorlatorientáltságát biztosítja, hogy az elhangzott elméleti tartalom esettanulmányokon, gyakorlati példákon keresztül kerül szemléltetésre, bemutatásra, amelyek nagyban segítik az új ismeretek gyakorlati életbe történő átültetését, alkalmazását. Külön hangsúlyt fektetünk a problémás, kritikus területekre, a leggyakoribb kérdésekre, illetve az adminisztrációs feladatokra is. A résztvevők az előadás meghallatása után képessé válnak tárgykör pontosabb értelmezésére, valamint a kapcsolódó gyakorlati feladatok nagyobb biztonsággal történő elvégzésére. Az előadás után lehetőség van az előadóval folytatott konzultációra, ahol a résztvevők személyesen tehetik fel gyakorlati kérdéseiket.

 

Kreditpontok: könyvvizsgálói - 2 kredit

Mérlegképes könyvelői, adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői kreditpontok vonatkozásában a program kreditminősítés alatt áll, a pontértékekről a kapcsolódó határozatok kézhezvételét követően tudunk pontos tájékoztatást adni.

 

Jelentkezési határidő: 2022. március. 22.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a részvétel lemondására írásban 2022. március 22-ig van lehetőség a makrai.szilvia@mkvkok.hu e-mail címen. A fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a részvételi díj megfizetésétől nem tudunk eltekinteni.