Rendezvény - Budapest Tantermi

Adókonferencia 2020

Nincs létszámkorlát.

  • Időpont: 2019. december 12.
  • Jelentkezési határidő: 2019. december 05.

Időpont: 2019. december 12. (csütörtök) 9:00-16:15

 

Helyszín: Budapest

 

Már készül az adócsomag, amit november végén olvashatunk majd a közlöny hasábjain. Hogy könnyebb legyen a felkészülés az új szabályok év elejétől történő alkalmazására, az adóhatóság és a szakminisztérium képviselői, valamint gyakorló szakemberek segítségével tekintjük át a legfontosabb változásokat.

 

 

Az érintett témakörök és előadók

 

I. Adózás rendje: Dr. Bokor Csaba - NAV, jogi és felügyeleti szakfőigazgató

 

II. Társasági adó: S. Csizmazia György - okleveles könyvvizsgáló, okleveles adószakértő, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Komárom-Esztergom megyei elnöke

 

III. Általános forgalmi adó: Nyári Zsolt - okleveles adószakértő

 

IV. Személyi jövedelemadó, TB, Kata, Ekho, szocho: Szatmári László - főosztályvezető, Pénzügyminisztérium Jövedelemadók és Járulékok Főosztály

 

V. Egyéb adókkal kapcsolatos változások: Dr. Kovács Attila - okleveles adószakértő

 

 

Részvételi díj: 25.900 Ft + áfa

 

 

(A részvételi díj a hideg büfét is tartalmazza, amit a számlán feltüntetünk azzal, hogy a kapcsolódó adóterhet Oktatási Központunk nem vállalja át.)

 

Kreditpontok: A rendezvény kreditminősítése folyamatban van, így a megszerezhető mérlegképes könyvelői, adótanácsadói, adószakértői, okleveles adószakértői kreditpontokról novemberben tudunk majd pontos tájékoztatást adni.

 

A könyvvizsgálók 4 kreditpontot szerezhetnek a részvétellel.

 

Jelentkezési határidő: 2019. december 05.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy a részvétel lemondására írásban 2019. december 05-ig van lehetőség a ladi.eszter@mkvkok.hu e-mail címen. A fenti időpontot követően beérkező lemondás, vagy a lemondás elmaradása esetén a részvételi díj megfizetésétől nem tudunk eltekinteni.

 

Azon kedves Ügyfeleink számára, akik 2019. október 14-31. között az összes szükséges kreditpont tantermi, vagy távoktatási csomagunkat megvásárolták, bruttó 5 000 Ft értékű kuponnal kedveskedünk jelen programunkra történő jelentkezés esetén. A tantermi továbbképzésre való regisztrációt vagy a távoktatási csomag megvásárlását követő visszaigazoló e-mailben kapott KUPONKÓDOT a konferenciára való jelentkezési adatlap 2. oldalának alján tudják érvényesíteni.