Metrum Referencia Klubnap Visegrád Tantermi

Metrum Referencia Klubnap -Visegrád

Már csak 44 szabad hely van.

  • Időpont: 2020. szeptember 2.
  • Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 25.

A klubnap keretében kötetlen formában szeretnénk felhasználóink számára segítséget nyújtani abban, hogy minél hatékonyabban tudják a Metrum Referencia könyvvizsgáló programot használni. A rendezvényen csoportos tanácsadással igyekszünk kérdéseiket megválaszolni, s önökkel együttműködve megoldani a szoftver használatával kapcsolatos gondjaikat.

 

A jelentkezés és a részvétel – hasonlóan a többi klubnaphoz – most is térítésmentes, ám a terem befogadó képességére is tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Bejelentkezésre minden érdeklődőnek a honlapunkon keresztül, van lehetősége a férőhelyek (60 fő) erejéig, de legkésőbb 2020. augusztus 26-áig. (Fontos, hogy ugyan a bejelentkezéskor szükséges lesz a költségviselő adatainak megadása is, mivel az elektronikus felületünkön ez kötelezően rögzítendő adat, ám a részvételi díj mindenkinél 0 Forintként jelenik majd meg, tehát számlát ehhez kötődően nem bocsátunk majd ki.)

 

Ez a jelentkezés a konferencia egyéb eseményeire való regisztrációtól elkülönül, azokra vonatkozóan a Köztestületnél jelezheti részvételi szándékát, amit a klubnapra történő jelentkezése nem helyettesít. Megértését köszönjük!

 

Rendezvényünkön a szakmai munka 10:00 órakor kezdődik – köszönjük, ha minden résztvevő ennek megfelelően tervezi az érkezését Visegrádra.

 

Ebédről a 30 perces ebédszünetben mindenki maga gondoskodhat, de a rendezvénynek otthont adó Hotel svédasztalos étkezési lehetőséget kínál 5 667 Ft + ÁFA /fő áron – amennyiben ezt igénybe szeretné venni, kérjük, feltétlenül jelezze a jelentkezéskor a "megjegyzés a jelentkezéshez" rovatban (az étkezés számlázása ebben az esetben a megadott költségviselőre történik). Az ebédet a szálloda éttermében a leadott névsor alapján biztosított ebédjegyek felhasználásával tudják majd igénybe venni az érdekeltek. Emellett lehetőség van a helyszínen a la carte étkezésre is.

 

 

A klubnap helyszíne: Thermal Hotel Visegrád,

2025 Visegrád, Lepence völgy 2.

időpont: 2020. szeptember 2. (szerda) 10:00–14:00.

Ebédszünet: 12.00-12.30.

Szakmai csapatunk:

 

  •     Szirtes Gábor informatikai fejlesztő,
  •     Kriskó Magdolna informatikai fejlesztő,
  •     Luxné Tálas Ilona könyvvizsgáló, szakmai fejlesztő
  •     Tusnádiné Ágoston Márta könyvvizsgáló, szakmai fejlesztő

 

 

várja szíves jelentkezését!