Metrum Referencia klubnap Visegrád Tantermi

Metrum Referencia klubnap - Visegrád

A tanfolyamra nincs több szabad hely.

  • Időpont: 2019. szeptember 4.
  • Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 25.

Az előző évi hasonló programunk sikerén felbuzdulva, a főszabály szerint minden hónap első péntekén esedékes klubnapot szeptemberben már 4-én, szerdán, a könyvvizsgálói konferencia helyszínén megtartjuk. A rendhagyó programhoz így mindazok egyszerűen csatlakozhatnak, akik szeretnének részt venni a köztestület hagyományos rendezvényén, de természetesen minden más programunk után érdeklődő kollégát is szívesen látunk.

 A klubnapon kötetlen formában szeretnénk felhasználóink számára segítséget nyújtani abban, hogy minél hatékonyabban tudják a Metrum Referencia könyvvizsgáló programot használni. A program keretei között csoportos tanácsadással igyekszünk kérdéseiket megválaszolni, s önökkel együttműködve megoldani a szoftver használatával kapcsolatos gondjaikat.

 A jelentkezés és a részvétel – hasonlóan a többi klubnaphoz – most is térítésmentes, de a terem befogadó képességére is tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Bejelentkezésre minden érdeklődőnek a honlapunkon keresztül, az alábbi linkre kattintva van lehetősége a férőhelyek (60 fő) erejéig, de legkésőbb 2019. augusztus 25-éig. (Fontos, hogy ugyan a bejelentkezéskor szükséges lesz a költségviselő adatainak megadása is, mivel az elektronikus felületünkön ez kötelezően rögzítendő adat, ám a részvételi díj mindenkinél 0 forintként jelenik majd meg, tehát számlát ehhez kötődően nem bocsátunk majd ki).

A klubnapra történő jelentkezés kizárólag a felhasználói fiókon keresztül (amennyiben ilyennel nem rendelkezik, akkor rövid regisztrációt követően), lehetséges. Ez a jelentkezés konferencia egyéb eseményeire való regisztrációtól elkülönül, azokra vonatkozóan a Kamaránál regisztrálhatja részvételi szándékát, amit a klubnapra történő jelentkezése nem helyettesít. Megértését köszönjük!

 A szakmai munka 10:00 órakor kezdődik – köszönjük, ha minden résztvevő ennek megfelelően tervezi az érkezését Visegrádra.

Ebédről az egyórás ebédszünetben mindenki maga gondoskodhat, de a rendezvénynek otthont adó Hotel svédasztalos étkezési lehetőséget kínál bruttó 5015 Ft/fő áron – amennyiben ezt igénybe szeretné venni, kérjük, feltétlenül jelezze a jelentkezéskor a megjegyzés rovatban (az étkezés számlázása ebben az esetben a megadott költségviselőre történik). Az ebédet a helyszínen az étteremben a leadott névsor alapján tudják majd igénybe venni az érdekeltek a szálloda éttermében. Emellett lehetőség van a helyszínen a la carte étkezésre is.

A klubnap helyszíne: Thermal Hotel Visegrád, 2025 Visegrád, Lepence völgy 2. (térkép); időpont: 2019. szeptember 4. (szerda) 10:00–15:00.

Szakmai csaptunk:

  • Szirtes Gábor informatikai fejlesztő,
  • Kriskó Magdolna informatikai fejlesztő,
  • Luxné Tálas Ilona könyvvizsgáló, szakmai fejlesztő
  • Tusnádiné Ágoston Márta könyvvizsgáló, szakmai fejlesztő

várja szíves jelentkezését!

Bízunk abban, hogy szép környezetben hasznos, új ismeretekkel gyarapítja majd tudását!