Személyre szabott tanácsadás technikai adaptációs szolgáltatások bevezetéséhez

Mára már bevett, általánosan elfogadott technológia a pénzügyi folyamatok kezelésére és a pénzügyi adatok tárolására a felhőalapú megoldások használata.

Vállalkozása szeretné megismerni az új, digitális kor kihívásait?

Csatlakozzanak cégük érdeklődő munkatársai az alábbi képzéseinkhez!

Jelentkezéshez kérjük, töltse ki űrlapunkat, hogy a választott képzést cégükre szabottan állíthassuk össze. A kitöltést követően kollégánk felveszi Önökkel a kapcsolatot!

photo

Csoportmunka
Kezdő képzés 3 órában

Ezen a workshopon bemutatjuk a Microsoft Teams és a csoportmunka lehetőségeit. Kollégái új ismereteket és készséget kapnak ahhoz, hogy ne csak használják, hanem kihasználják a technikai lehetőségeket, ezáltal a munkavégzés még hatékonyabb és még szervezettebb legyen, valamint megértsék, hogy mire jók az új platformok.

Áttekintjük, hogyan dolgozhatnak munkatársai aszinkron módon egymással távolról Excelben és Wordben, hogyan egészítsék ki tartalomkezelő képességekkel a munkacsoportokat a SharePoint szolgáltatásokkal. Kiderül az is, hogy mi a különbség a OneDrive és a SharePoint között. S végül kitérünk arra is, hogyan lépjenek új fokozatra az Excel-en túl a Microsoft Lists segítségével.

A képzés csoport ára: 135.000 Ft+Áfa

Produktivitás vezetők részére
Kezdő képzés 3 órában

Vezetőként a mindennapok kihívásai mellett lépést kell tartani az informatika fejlődésével és lehetőségeivel, döntéshozóként látni kell, hogy mit hozhat ez a cég számára és miként kell korszerűvé tenni a vállalati kommunikációt és csoportmunkát. A kollégák munkaidejük egy részét nem a munkahelyükön töltik, hanem külső helyszínen vagy otthonról dolgoznak. Mindezek kihívásokat jelentenek a vezetők számára: miként lehet megvédeni az információs adatvagyont, vagy éppen kapcsolatot tartani a kollégákkal és partnerekkel? Ebben szeretnénk segíteni és megfelelő tudással, eszközzel ellátni a vezetőket. Egyáltalán mi az a digitális vezető? Mi az a csoportmunka? Mi az a Data Driven Leadership? Mi az a Mesterséges Intelligencia? Mi az az Azure? Mi az a digitális szegénység? Mi, hova kerül a felhőben?

A képzés csoport ára: 135.000 Ft+Áfa

photo
photo

Microsoft Felhő IT szakembereknek
Haladó képzés 3 órában

Manapság az IT-s szakemberek is egyre több kihívással néznek szembe, hiszen ma már nem elég a földi rendszereket ismerni. Egyre több munkavállaló otthonról dolgozik, a korábbi géppark öregszik, egyre több mobil eszköz áll rendelkezésre a munkavégzéshez. Új konferencia készülékek és M365 csapatok kerülnek be a rendszerbe. A felhasználók fájlokat osztanak meg külsősökkel. A VPN és távelérés is egyre jobban nehezíti a munkát, a vezetők is új kihívásokkal néznek szembe, és SharePointot kérnek, mobilitást, adatelemzést a munkájukhoz. A mobil eszközökön, tárolt információt védeni kell. Hova és milyen módon lehet feltenni a korábbi alkalmazásokat a felhőbe? Egyáltalán mi a különbség az M365 és az Azure között? 

A képzés csoport ára: 135.000 Ft+Áfa

Külső együttműködés és információvédelem az M365 segítségével
Haladó képzés 3 órában

A felhőalapú munkavégzés során felmerül az a kérdés, hogyan lehet biztonságosan külsős partnerekkel együttműködni és miként tudják a közösen használt dokumentumok felhasználási körét és területét védeni. Milyen technikai lehetőségek léteznek arra, hogy a kialakított adatvagyont megvédjék? Hogyan működjenek együtt külsősökkel? Hogyan védjék meg adataikat az adatlopás ellen? Hogyan védjék meg adataikat a távozó kollégáktól vagy a külső támadásoktól? Miként tartsák ellenőrzésük alatt a mobil eszközöket és az azokon tárolt információkat?

A képzés csoport ára: 135.000 Ft+Áfa

photo
photo

Adatkezelés és vizualizáció PowerBI segítségével
Haladó képzés 3 órában

Egyre több vállalat életében válik stratégiai kérdéssé: miként lehet egyre több információt kinyerni a meglévő IT-alkalmazások adatforrásaiból, és mindezt hogyan tudják a céges döntéshozók számára láthatóvá és érthetővé tenni? Ebben segít ez a tanfolyam, ahol megtanulják az adatkezelés alapjait, az importálást, a különféle adattípusokat és ezek lekérdezését. Ha nem is adatbáziskezelőként, de tudják miket várhatnak el a kollégáktól, az adatszolgáltatóktól és milyen adatokat nyerhetnek ki az egyes rendszerekből, amelyek hasznosak lehetnek a fejlesztési folyamatokban. 

A képzés csoport ára: 155.000 Ft+Áfa

Vidéki helyszínen személyes oktatás esetén a képzési díjat utazási költség terheli.

A csoport ár maximum 20 fő erejéig érvényes.