Tb- és bérügyintéző képzés - SIÓFOK

Szánj egy évet a jövőd megalapozására! Szerezz piacképes szakképesítést, amivel akár tovább is tanulhatsz a pénzügyek világában!

Abban az esetben, ha a TB- és Bérügyintéző képzéseinket választod, piacképes szakmát tanulhatsz, hiszen a cégek többségének szüksége van ilyen végzettséggel rendelkező munkatársra. 

Színvonalas óráinkon 

Amit tudnod kell a Tb- és Bérügyintéző képzésünkről!

Ezt a két részszakképesítést célszerű ún. kombinált képzés keretében együtt megszerezned. A két képzés oktatása közvetlenül egymás után kerül megszervezésre Oktatási Központunknál, s a bérügyintéző képzésben teljesített vizsgák, illetve képzési idő egy része beszámítható a Társadalombiztosítási ügyintéző képzésben is, ezzel jelentősen csökkentjük a két képzés teljes időtartamát (Bérügyintéző 140 óra + Társadalombiztosítási ügyintéző 120 óra = 260 óra helyett 175 óra), a képzési díjat és a vizsga költségét. Egy tanév alatt két végzettséget szerezhetsz tehát, amelyek együtt még értékesebbek a piacon!

Kétféle oktatási időpontból választhatsz, hétköznap délután - szerdánként 16:30-20:30 óra között vagy a péntek-szombati csoportunk esetében - péntek 15:00-19:00 - szombat 9:00 -15:00 óra között járhatsz órára.

Fontos, hogy a két résszakképesítésre csak külön-külön tudsz jelentkezni az alábbi oldalakon, ahol további információkat is találsz:

A honlap áttanulmányozása után további kérdésed van?
Hívj a 06 (1) 479-9909 telefonszámon, vagy írja a kovacs.adrienn@mkvkok.hu e-mail címemre!

Várlak sok szeretettel a siófoki képzésünkön!

Kovács Adrienn
oktatásszervező