Tájékoztató továbbképzési kötelezettség teljesítéséhez

2022. december 14.

 

Köszönjük, hogy az Oktatási Központ e-learning előadásait választotta továbbképzési kötelezettségének teljesítéséhez. Az alábbiakban a képzéssel kapcsolatos fontos, aktuális tudnivalókra szeretnénk felhívni szíves figyelmét.Irodánkban 2022. december 23. és 2023. január 2. között a telefonos és a személyes ügyfélfogadás szünetel. Ha a megtekintés során technikai akadályba ütközik, a leggyakrabban előforduló problémákról és megoldásukról ide kattintva talál információt. Egyéb informatikai kérdés, technikai probléma esetén irodánk zárva tartása alatt az info@softemit.hu e-mail címen vagy a 06/20-942-9597-es telefonszámon kérhet segítséget, amire munkatársaink legkésőbb a következő munkanapon választ adnak. Az e-mailben a probléma leírása mellett telefonos elérhetőségét is feltétlenül adja meg, hogy kollégáink szükség esetén ezen az úton is fel tudják venni önnel a kapcsolatot! Kérjük, kizárólag informatikai kérdésekben keressék a technikai ügyeletet biztosító kollégáinkat!

A 2022. évi távoktatási előadásaink magyar idő szerint

 

2022. december 31-én éjfélig érhetőek el,
 


e határidőig kell a választott előadások megtekintését befejezni a kreditpontok megszerzéséhez.
December 31-én éjfélkor az előadások elérhetősége megszűnik. Az éjfélkor folyamatban lévő filmrészlet még befejezhető, de a 2023-re – akár csak másodpercekkel is – átcsúszó teljesítésért már nem áll módunkban kreditpontot igazolni.

Telefonon és e-mailben budapesti irodánkban munkanapokon 2022. december 22-ig állunk ügyfeleink rendelkezésére, az anyagok elérésével vagy a továbbképzési kötelezettség teljesítésével kapcsolatban felmerülő esetleges kérdések kapcsán eddig az időpontig tudunk közvetlen segítséget nyújtani. Elérhetőségeinkről honlapunkon tudnak tájékozódni. Ezt követően már csak a fentiekben leírt ügyeleti rendszerben, korlátozott elérés mellett tud kapcsolatba lépni kollégáinkkal az info@softemit.hu e-mail címen.

A megtekintés ütemezésénél a fentieket szíveskedjen figyelembe venni!

Mivel távoktatási anyagaink több szakmai terület – mérlegképes, adótanácsadói/adószakértői/okleveles adószakértői, könyvvizsgálói, ACCA illetve közszolgálati – továbbképzéséhez is biztosítanak kreditpontokat, a következő tájékoztató olyan információkat is tartalmazhat, amelyek önre nem vonatkoznak. Kérjük, ezeket szíveskedjen figyelmen kívül hagyni!


Az alábbi listában az egyes címekre kattintva tekintheti meg az önt érintő további tudnivalókat:

(Amennyiben az adott beszámozott link nem működik, kérjük, másolja be böngészősávjába a link alatt található hivatkozást!)

1. Még nem rendezte a távoktatás díját
https://mkvkok.hu/tudnivalok-tavoktatasrol#fizetes

2. Most kezdené el a távoktatási előadásokat/Folyamatban van az előadások teljesítése
https://mkvkok.hu/tudnivalok-tavoktatasrol#folyamatban

3. Már teljesítette a megvásárolt elektronikus tananyago(ka)t, de továbbiakat is szeretne rendelni
https://mkvkok.hu/tudnivalok-tavoktatasrol#tovabbi

4. Minden szükséges előadást megtekintett
https://mkvkok.hu/tudnivalok-tavoktatasrol#vege

Üdvözlettel:
Oktatási Központ munkatársai