SZAKma konferencia: Fókuszban az Online Számla - BUDAPEST

2018. május 01.

2018. július 1-től hatályba lépnek az online adatszolgáltatási kötelezettség szabályai. Közvetlenül a vonatkozó rendelet kihirdetése után megszervezésre kerülő szakmai konferenciánkon a gyakorlati alkalmazást elősegítve adjuk majd át a legfrissebb tudnivalókat és tapasztalatokat a téma iránt érdeklődőknek. 

A korlátozott részvételi létszámra tekintettel előzetes jelentkezésével már most biztosítsa helyét a programon! Előzetes regisztráció a konferenciára »
 

Tervezett előadások

  • Számla adatszolgáltatás célja, jogszabályi háttér - Palotai Kinga, főosztályvezető-helyettes, Nemzetgazdasági Minisztérium
  • Számlázási tudnivalók - Sike Olga, főosztályvezető-helyettes, Nemzeti Adó és Vámhivatal
  • Számla adatszolgáltatás technikai megvalósítása - Palánki Zsolt, szakfőigazgató, Nemzeti Adó és Vámhivatal
  • Az adatszolgáltatásra való felkészülés lépései - Czöndör Szabolcs, főosztályvezető, Nemzeti Adó és Vámhivatal
  • A számla adatszolgáltatással összefüggő adóhivatali szolgáltatások - Sinkáné dr. Csendes Ágnes, szakfőigazgató, Nemzeti Adó és Vámhivatal
  • A digitális archiválás szabályai (előadó felkérés alatt)
  • Pódiumbeszélgetés – felkészülés adózói oldalról (Moderátor: Palotai Kinga főosztályvezető-helyettes,Nemzetgazdasági Minisztérium; Résztvevők: adózók, adótanácsadók, szoftverfejlesztők, NAV)

Részvételi díj: 19 900 Ft+áfa**

A könyvvizsgálók, ha jelentkezéskor a megjegyzés rovatban megjelölik kamarai tagszámukat, kedvezményes 15.900 Ft+áfa** áron regisztrálhatnak a jelentkezési időszak végéig!

**Közvetített szolgáltatást tartalmaz. Az ellátás után fizetendő közterheket a szervezők nem vállalják át.

Előzetes regisztráció a konferenciára »