SZAKKÉPZÉSEK

2017. szeptember 25.

Egy piacképes szakmával mindig könnyebb boldogulni. Képezze magát tovább a pénzügyek, a számvitel, az adózás világában! Kurzusainkat budapesti központi irodánk mellett öt regionális igazgatóságunk - Debrecen, Miskolc, Szeged, Szombathely, Veszprém - szervezi.

Kiemelt ajánlataink

Adótanácsadó képzés

A képzés során elsajátítható ismeretek birtokában segítséget nyújthat magánszemélyeknek, vállalkozásoknak vagy akár saját cégének abban, hogy az adóterhek optimalizálásával komoly összeget spóroljanak meg. A szabályok naprakész ismerete nélkülözhetetlen az elvégzendő feladatok tengerében és segít elkerülni az esetleges adójogi szankciókat. Színvonalas óráinkon felkészült és szakmailag elismert oktatókkal találkozhat, akik maguk is napi szinten foglalkoznak adótanácsadással, illetve részt vesznek az adójogszabályok előkészítésében.E képzést követően további szakmai fejlődési lehetőség lehet az okleveles forgalmiadó-szakértő végzettség megszerzése is.

További részletek és jelentkezés »

Bérügyintéző képzés »»
Társadalombiztosítási ügyintéző képzés »»

A két kurzus tudásanyaga kitűnően egészíti ki egymást a gyakorlati alkalmazás során, így érdemes mindkettő OKJ-s bizonyítványt megszerezni! Ezért a bérügyintéző részszakképesítés megszerzését követően - amennyiben még nem rendelkezik ilyen végzettséggel - célszerű a Társadalombiztosítási ügyintéző részszakképesítést is megszereznie Oktatási Központunknál.

A két képzés közvetlenül egymás után kerül megszervezésre, s a bérügyintéző képzés során teljesített vizsgák, illetve képzési idő egy része beszámítható a Társadalombiztosítási ügyintéző képzésbe is, ezzel jelentősen csökkentve a két képzés teljes időtartamát (Bérügyintéző 140 óra + Társadalombiztosítási ügyintéző 120 óra = 260 óra helyett összesen 175 óra) és képzési költségét. 

További részletek és jelentkezés »

Pénzügyi-számviteli ügyintéző képzés

Piacképes szakma egy év alatt! Ezzel az egy tanfolyammal három végzettség szerezhető egyszerre (Pénzügyi ügyintéző, Számviteli ügyintéző és Pénzügyi projektmenedszer-asszisztens) a komplex szakmai vizsgatevékenységeket teljesítve.

További részletek és jelentkezés »

Szakképzéseink     

Felnőttképzési törvény szerint engedélyezett képzések

Felnőttképzési törvény hatálya alá nem eső képzések

Folyamatosan bővülő kínálatunkról honlapunkon talál részletes információkat: www.szamviteloktatas.hu