Segítse szakmai partnerünket - A Corvinus Egyetem felmérése

2020. augusztus 11.

 

Kedves mérlegképes könyvelő Kollégánk!

Megköszönjük, ha rászán 7-10 percet arra, hogy tapasztalatai megosztásával hozzájáruljon szakmai partnerünk, a Corvinus Egyetem kutatásához és így az oktatás fejlesztéséhez!

Különleges helyzetbe kerültünk mindannyian a világjárvány miatt, és ez felértékelte a képzési módszerek áttekintését, esetleges megváltoztatását.

A véleményét szeretnénk most kérni a Mérlegképes tanfolyam oktatása/tanulása során használt módszertani eszközökről, illetve lehetőségekről.

Válasza három szempontból is nagyon fontos számunkra:

- egyrészt szeretnénk, ha segítené saját és jövendőbeli hallgatótársaik életét azzal, hogy jelzi nekünk, mi az az irány, ami a leginkább „bevált” Önnek a tanulás során (véleményüket felhasználjuk a jövőbeli fejlesztésnél);

- másrészt mivel „elvesztettük” többségükkel a személyes kapcsolatot a félév eleje-közepén, szeretnénk teret adni annak, hogy Önök is adhassanak konstruktív visszajelzést nekünk;

- harmadrészt Tanszékünkön több doktori kutatás is foglalkozik a számvitel oktatás módszertanával, ezekhez lényeges tapasztalati visszajelzést jelentenek a kérdőívre kapott eredmények.

 

A kérdőív kitöltése természetesen teljesen anonim.

Kérdőív tanfolyami résztvevőknek»

Kérdőív továbbképzésben résztvevőknek»

 

Köszönjük együttműködését!

Filyó Janka, Mikáczó Éva, Tarpataki Nóra és László Norbert

Budapesti Corvinus Egyetem oktatói