Frissítés (11.04 verzió - 2015.02.10)

A frissítés csak a Metrum Referencia 11.01-es, 11.02-es vagy 11.03-as verzióra tölthető le. Azoknak a felhasználóknak, akik 2015.02.10-e után töltötték le a Metrum Referencia 2014 alapprogramot, a frissítést letölteniük nem kell, az alapprogram tartalmazza a változásokat.

A program verziószáma a Segítség -> Névjegy menüpont alatt ellenőrizhető.

A frissítés az alábbi újdonságokat tartalmazza:

  1. A NAV folyószámla beolvasásának és feldolgozásának a lehetősége. A NAV folyószámla összevetése a főkönyvvel, egyezőség vizsgálata.
  2. További 10 oktató videó. Kérjük, tekintse meg az új honlapunkat (www.metrumreferencia.hu), ahol együtt láthatja az összesen 20 oktató videót.

A telepítő letöltéséhez kattintson ide.

Frissítés (11.03 verzió - 2014.12.16)

A frissítés csak a Metrum Referencia 11.01-es vagy 11.02-es verzióra tölthető le. Azoknak a felhasználóknak, akik 2014.12.16-a után töltötték le a Metrum Referencia 2014 alapprogramot, a frissítést letölteniük nem kell, az alapprogram tartalmazza a változásokat.

A program verziószáma a Segítség -> Névjegy menüpont alatt ellenőrizhető.

A frissítés az alábbi újdonságokat tartalmazza:

  1. Új tárgyi eszköz modul - Elemző programváltozathoz
    A könyvelő programokból Excelben kinyert tárgyi eszköz analitikákat lehet beolvasni. Az adatokból automatikusan elkészülnek a növekedés és csökkenés táblák. A modulban minta lekérdezések találhatók, valamint saját lekérdezések készíthetők a teljes tárgyi eszköz analitikából.
  2. Videó oktatófilmek
    Első lépésként a tervezéshez 3, a munkaprogramok használatához és a saját minták feltöltéséhez 7 rövid, tömör videó oktatófilmet készítettünk. Januárban továbbiakat töltünk fel a beolvasáshoz és a bekötéshez, valamint a Nyitott Könyvhöz. Reméljük, hogy az oktatófilmek segítik a hatékony programhasználatot.

Örömmel tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy elindult a Metrum Referencia honlapja (www.metrumreferencia.hu). Az oldalon a programmal kapcsolatos hírek, tervezett bemutatók mellett közvetlenül elérhetők az oktató videók is.

Frissítés (11.02 verzió - 2014.09.24)

A frissítés csak a Metrum Referencia 11.01-es verzióra tölthető le. Azoknak a felhasználóknak, akik 2014.09.24-a után töltötték le a Metrum Referencia 2014 alapprogramot, a frissítést letölteniük nem kell, az alapprogram tartalmazza a változásokat.

A program verziószáma a Segítség -> Névjegy menüpont alatt ellenőrizhető.

A frissítés az új "Nyitott Könyv" modult tartalmazza. A megújult a lekérdező rendszerben egyszerûsítettük a beépített minták használatát, és a saját lekérdezések összeállítását. A megújult modul kezelését helyérzékeny „help” segíti.

Új könyvelő programokkal bővült a Nyitott Könyv lekérdező programnak adatexportot szolgáltató szoftverek köre. A jövőben

  • az Enter '93. Kft. (EnterSys)
  • a Topsoft Rendszerház Zrt. (Topinfo)

programja is biztosítja az XML adatexport lehetőségét.

Az Ön véleménye lényeges lehet a Metrum Referencia további fejlesztésében. Úgy gondoljuk, Ön tudja leginkább megítélni programunk értékeit, feltárni hiányosságait.

Kérjük írja meg, hogy mi az, amit a programban jónak tart és szívesen használ, és melyek azok a programrészek, amiket nem használ rendszeresen, vagy aminek örülne, ha megváltoztatnánk.

Véleményét, javaslatait a metrumreferencia@gmail.com címre várjuk. Köszönjük.

 
Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates