Metrum Referencia 2009 programmal kapcsolatos kérdések

Kérdése van?

Kattintson ide

Kategóriák

  • Programkezelés
  • Program telepítése
  • Hálózatos verzió
  • Hibák, észrevételek
  • Program rendelése
  • Bemutatók
Kérdezném, hogy a PDF jelentés automatikus készítéséhez honnan tudom letölteni az szükséges PDFcreatort, mert za e-beszámolónál lévő verzióval ez a programpont nem működik.
Kérem hívja meg a http://www.mkvkok.hu/refreg/2009/users/login oldalt, adja meg e-mail címét, jelszavát és kattintson a Belépés gombra! A megnyíló ablakban a felső gombsorban kattintson a Rendeléseim gombra, majd kattintson a narancsszínű Letöltés szövegre! A következő ablakban kattintson a PDFCreator telepítő pont alatti narancsszínű "A telepítő letöltéséhez kattintson ide" szövegre!
Telepítettem a 2009-es programot (2008-as verzió is van a gépemen), de nem látom az új programmal a korábbi ügyfeleimet. Mit rontottam el?
Elképzelhető, hogy a program nem megfelelő helyre lett telepítve.
Nagyon fontos, hogy a 2009-es változat telepítése ugyanazokba a mappákba történjen, mint a korábbi változat. Ez - abban az esetben, ha a felajánlott mappákat elfogadták - a programmappát tekintve a c:\Program Files\Pbref mappa, az adatmappát tekintve a c:\Pbref mappa. Csak az ilyen módon telepített program "látja" a korábbi évek adatait.
Abban az esetben, ha nem megfelelő módon telepítettük a 2009-es programot, és még nem rögzítettünk érdemi adatokat, célszerű a telepítést a megfelelő mappák megadásával megismételni. A megismételt telepítés követően az észlelt hiba megszűnik.
 
Design downloaded from Free Templates - your source for free web templates