Ötcsillagos oktatás és pihenés nyereményakciónk VII. díjának nyertesével készült riport

2021. március 18.

 

Örömmel osztjuk meg a "Ötcsillagos oktatás és pihenés" nyereményakciónk VII. díjának nyertesével, Legény Kornéliával készült interjúnkat.

 

Köszönjük, hogy Oktatási Központunkat választotta, szolgáltatásunkat igénybe vette és így Ön lehetett a "Ötcsillagos oktatás és pihenés" nyereményakciónk VII. díjának a a 30 000 Ft értékű szolgáltatási utalvány nyertese.

 

Miért az Oktatási Központunkra esett a választása?

Egyrészt az itt nyújtott képzéseket tartom a legmegbízhatóbbnak, illetve a képzések során szerezhető okleveleket a legelismertebbnek. Másrészt nagyon tetszett annak a lehetősége, hogy, aki már korábban részt vett más intézmények képzésein, az ott szerzett tudást is elismerik és becsülik a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központjában.

 

Melyik képzésünkön vett részt és milyen tapasztalatai voltak az átadott tudásanyaggal, oktatóinkkal és a helyszínnel kapcsoltban?

Én nem a hagyományos képzéseken vettem részt, mivel számvitel mesterdiplomával rendelkezem, ezért én éltem az oktatás-, illetve vizsga alóli felmentés lehetőségével. Ebből kifolyólag közvetlen kapcsolatba nem kerültem a tudásanyaggal, az oktatókkal és a helyszínekkel.

 

Hogyan szeretné felhasználni a nyereményét a 30 000 Ft értékű szolgáltatási utalványt, mely képzéseink keltették még fel az érdeklődését?

Elsősorban az alábbi továbbképzések keltették fel az érdeklődésemet, mivel az itt elhangzottakat biztosan kamatoztatni tudom egy saját vállalkozás működtetése során:

• A 2020-as évközi és az őszi adócsomagban elfogadásra kerülő egyes 2021. évi adótörvény változások, áfa, helyi adók, illetékek (e-learning)

• A közlekedéssel összefüggő költségek elszámolása és adózása minden, amit a pénzügyi ágazati szakembereknek tudniuk kell a magánszemélyek járműhasználatáról (e-learning)

 

Miért ajánlaná az Oktatási Központunkat a pénzügyi, számviteli és adózási szakembereknek?

Mint már korábban említettem én, személy szerint az itt nyújtott képzéseket tartom a legmegbízhatóbbnak, illetve a képzések során szerezhető okleveleket a legelismertebbnek. Illetve bárkivel, akivel kapcsolatba kerültem a jelentkezés során, akár telefonon, akár e-mail-en keresztül, mindenki végtelenül türelmes és kedves volt. Sajnos manapság az ilyen hozzáállás egyre ritkább, főleg napjainkban, a jelen körülmények között. Viszont a MKVKOK munkatársaihoz bizalommal fordulhattam bármilyen kérdést illetően és ők tényleg mindenben a segítségemre voltak. Ezuton is szeretném megköszönni Nekik!

 

Üdvözlettel:

Legény Kornélia