Metrum Referencia Klub - Visegrád, 2018. szeptember 5.

A minden hónap első péntekén esedékes klubnapot most rendhagyó módon szeptember 5-én, szerdán, Visegrádon tartjuk, hogy azok is egyszerűen csatlakozhassanak hozzánk, akik szeretnének részt venni a könyvvizsgálói konferencián.

A klubnapon kötetlen formában szeretnénk felhasználóink számára segítséget nyújtani abban, hogy minél hatékonyabban tudják a Metrum Referencia könyvvizsgáló programot használni. A program keretei között csoportos tanácsadással igyekszünk kérdéseiket megválaszolni, s önökkel együttműködve megoldani a szoftver használatával kapcsolatos gondjaikat.

A jelentkezés és a részvétel – hasonlóan a többi klubnaphoz – térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. 

Bejelentkezésre minden érdeklődőnek a honlapunkon keresztül, az alábbi linkre kattintva van lehetősége a férőhelyek (60 fő) erejéig, de legkésőbb 2018. augusztus 24-éig. (A bejelentkezéskor szükséges lesz a költségviselő adatainak megadása is, mivel ez az elektronikus felületünk működésének egyik feltétele, de a részvételi díj mindenkinél 0 forintként jelenik meg majd, így számlát ehhez kötődően nem bocsátunk ki).

A szakmai munka 10:00 órakor kezdődik – köszönjük, ha minden résztvevő ennek megfelelően tervezi az érkezését Visegrádra.

Ebédről az egyórás ebédszünetben mindenki maga gondoskodhat, de a rendezvénynek otthont adó Hotel svédasztalos étkezési lehetőséget kínál bruttó 4705 Ft/fő áron – amennyiben ezt igénybe szeretné venni, feltétlenül jelezze a jelentkezéskor a megjegyzés rovatban (az étkezés számlázása ebben az esetben a megadott költségviselőre történik). Az ebédet a helyszínen átadott jegy ellenében tudják majd igénybe venni az érdekeltek a szálloda éttermében. Emellett lehetőség van a helyszínen a la carte étkezésre is.

A klubnap helyszíne: Thermal Hotel Visegrád, 2025 Visegrád, Lepence völgy 2. (térkép); időpont: 2018. szeptember 5. (szerda) 10:00–15:00.

Szakmai csaptunk

várja szíves jelentkezését!

Jelentkezés a klubnapra »