Meghívó a Rekviem a SZÁMLÁKÉRT c. kiállítás megnyitójára - Budapest, 2018. április 9.

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ tisztelettel meghívja Önt, családját és érdeklődő barátait a Rekviem a SZÁMLÁKÉRT c. kiállítás megnyitójára, amelyre 2018. április 9-én, hétfőn 18 órakor kerül sor.

A gyűjtő, dr. Sallai Csilla aktív könyvvizsgálóként napi szinten találkozik számlákkal. A számviteli szakemberek és a vállalkozások életét jelentősen megkönnyítik a XXI. század technológiái. Gyűjtőként viszont rajong a régmúlt gazdasági jellegű relikviái iránt, amelyben a számlák, céges levelezések kiemelt szerepet kaptak.

A régi számlák tanulmányozása során – grafikai elemek, stílusjegyek, a rajtuk szereplő termékek, árak – nem csak az elmúlt két-háromszáz év gazdasági életébe nyerhetünk betekintést, hanem az adott időszakokra ható művészeti irányzatokra, aktuális trendekre, fogyasztási szokásokra is.

Amíg nem volt honlap és közösség média, addig is nagyon fontos szerepet játszott a vállalkozások életében a tevékenységük bemutatása és a marketing. Ennek is az egyik kiemelkedő eszköze és tere volt a számla.

Ebbe a régmúlt világba vezet vissza a kiállítás. Címe - REKVIEM A SZÁMLÁKÉRT -  utal arra, hogy a felgyorsult jelennel, az információk minél gyorsabb közlésének és a hatás elvárásnak vágyával  valami elveszett a gazdaságból.

Helyszín: Oktatási Központunk Radnóti terme
1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 2./6. em.

Bízunk abban, hogy elfogadja meghívásunkat erre a különleges estére!

Részvételi szándékáról Reif Jenifer kolléganőnk 2018. április 6-áig várja 
szíves visszajelzését ide kattintva » vagy a reif.jenifer@mkvkok.hu e-mail címen.