"Maradjon otthon!" - kampány a felelős döntés segítésére

2020. április 20.

A veszélyhelyzetre való tekintettel Oktatási Központunk több területen is igyekszik hatékony segítséget nyújtani a ügyfelei számára!

 

TÁVOKTATÁS * INGYENES KÖNYV KISZÁLLÍTÁS * INGYENES SZOFTVER BEMUTATÓK * PLUSZ 30 NAPOS ÁLLÁSPORTÁLON TÖRTÉNŐ MEGJELENÉS

 

 

A továbbképzési rendszerekünkben a távoktatást idén az eredetileg tervezett április 1-je helyett már március 23-án megnyitottuk az érdeklődők előtt, amivel rugalmasan, biztonságos közegben lesz lehetőségük a mérlegképes könyvelőknek, a könyvvizsgálóknak, az adótanácsadóknak, az adószakértőknek és az okleveles adószakértőknek összes szükséges kreditjük megszerzésére. Ebben a rendszerben továbbképzési krediteket gyűjthetnek a közszolgálati tisztviselők is.

A Magyar Ügyvédi Kamara tagjainak Oktatási Központunk által biztosított távoktatási továbbképzése továbbra is zavartalanul működik.

 

Állásportálunkon a feladott hirdetések időtartamát – ha a megrendelő másként nem rendelkezik – térítésmentesen 30 nappal meghosszabbítjuk, az új hirdetéseket pedig eleve 60 napos közzététellel vállaljuk a 30 napos díj megfizetése mellett.

Hirdetés feladása»

 

Webáruházi kiszolgálásunk is zavartalan. A megrendelt termék házhozszállítását, avagy PostaPontra való kézbesítését továbbra is kérhetik tisztelt vásárlóink. A kiszállítás a „Maradjon otthon!” akciónk keretében - a legalább 9.990 Ft-os megrendelések esetén - díjmentes.

 

Megrendelés leadása»

 

 

Klubnap helyett szoftvereink használatát ingyenes oktatóvideók közreadásával segítjük.

Metrum Referencia könyvvizsgáló program oktatóvideok elérhetősége»
ELZA - elektronikus zárást támogató program oktatóvideók elérhetősége»