"Maradjon otthon!" - kampány a felelős döntés segítésére

2020.03.18

A veszélyhelyzetre való tekintettel Oktatási Központunk több területen is igyekszik hatékony segítséget nyújtani a ügyfelei számára!

 

TÁVOKTATÁS * INGYENES KÖNYV KISZÁLLÍTÁS * INGYENES SZOFTVER BEMUTATÓK * PLUSZ 30 NAPOS ÁLLÁSPORTÁLON TÖRTÉNŐ MEGJELENÉS

 

 

A továbbképzési rendszerekünkben a távoktatást idén az eredetileg tervezett április 1-je helyett már március 23-án megnyitjuk az érdeklődők előtt, amivel rugalmasan, biztonságos közegben lesz lehetőségük a mérlegképes könyvelőknek, a könyvvizsgálóknak, az adótanácsadóknak, az adószakértőknek és az okleveles adószakértőknek összes szükséges kreditjük megszerzésére. Ebben a rendszerben továbbképzési krediteket gyűjthetnek a közszolgálati tisztviselők is.

 

A Magyar Ügyvédi Kamara tagjainak Oktatási Központunk által biztosított távoktatási továbbképzése továbbra is zavartalanul működik.

 

Webáruházi kiszolgálásunk is zavartalan, bár személyes átvételre ebben az időszakban nem tudunk lehetőséget biztosítani – a megrendelt termék házhozszállítását, avagy PostaPontra való kézbesítését kérhetik tisztelt vásárlóink. A kiszállítás a „Maradjon otthon!” akciónk keretében a legalább 9.990 Ft-os megrendelések esetén díjmentes.

Szoftvereink használatát tantermi bemutatók helyett ingyenes oktatóvideók (Metrum Referencia, ELZA) közreadásával segítjük.

 

Állásportálunk útján pedig oly módon igyekszünk segíteni a nehéz helyzetek leküzdését, hogy a feladott hirdetések időtartamát – ha a megrendelő másként nem rendelkezik – térítésmentesen 30 nappal meghosszabbítjuk, az új hirdetéseket pedig eleve 60 napos közzététellel vállaljuk a 30 napos díj megfizetése mellett.