Lépj be velünk a pénzügyek világába!

Túl vagy az érettségin, és még nem tudod, hogy ez után mit kezdj magaddal?! Alapozd meg a jövődet pénzügyi, számviteli képzéseinkkel!

Tudtad, hogy van olyan pénzügyi-számviteli szakképesítés, amit már 1 év alatt megszerezhetsz? És azt, hogy egy ilyen képzés elvégzése után akár azonnal állást találhatsz pénzügyi területen?

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központja két ilyen képzést is kínál a számodra:

Színvonalas óráinkon 

És mi van, ha elrepült az egy év és tanulnál tovább? 

A cél, hogy a lehető legjobban használd fel a következő évet! Tanulj nálunk!

Társadalombiztosítási ügyintéző
és Bérügyintéző részszakképesítések
Budapest, Debrecen, Miskolc, Siófok, Szeged,
Szombathely, Veszprém

Ezt a két részszakképesítést célszerű ún. kombinált képzés keretében együtt megszerezned. A két képzés oktatása közvetlenül egymás után kerül megszervezésre Oktatási Központunknál, s a bérügyintéző képzésben teljesített vizsgák, illetve képzési idő egy része beszámítható a Társadalombiztosítási ügyintéző képzésben is – ezzel jelentősen csökkentjük a két képzés teljes időtartamát (Bérügyintéző 140 óra + Társadalombiztosítási ügyintéző 120 óra = 260 óra helyett 175 óra), a képzési díjat és a vizsga költségét. Egy tanév alatt két végzettséget szerezhetsz tehát, amelyek együtt még értékesebbek a piacon!

Egyes képzési helyszíneinken különböző oktatási renddel állunk rendelkezésedre. Budapesten például kétféle oktatási időpontból választhatsz, hétköznap délután (kedd-csütörtök 16:30-20:30) vagy szombat napközben (8:30-14:05) járhatsz órára. 

FONTOS, hogy a két résszakképesítésre csak külön-külön tudsz jelentkezni az alábbi oldalakon, ahol további információkat is találsz:

Pénzügyi-számviteli ügyintéző szakképesítés
Budapest, Miskolc, Szombathely

A képzési program szerinti óraszám: 960 óra, amely távoktatással teljesíthető, amihez 320 óra kontaktórát kötött időpontban, tömegközlekedési eszközökkel is jól megközelíthető oktatótermeinkben biztosítunk, a fennmaradó 640 óra tananyagát oktatóink iránymutatása mellett saját időbeosztásod szerint önállóan kell elsajátítanod.

A tanfolyam időtartama egy naptári év, nyáron nincs oktatás, hogy ne maradj le a fesztiválszezonról se! (Az egyes képzési helyszíneinken különböző oktatási renddel állunk rendelkezésedre.)

Ezzel a tanfolyammal ráadásul három végzettséget szerezhetsz egyszerre (Pénzügyi ügyintéző, Számviteli ügyintéző és Pénzügyi projektmenedszer-asszisztens) a komplex szakmai vizsgatevékenységeket teljesítve. E három végzettség együttesen Pénzügyi-számviteli ügyintéző képesítést ad, amivel akár megkezdheted a Vállalkozási mérlegképes könyvelő, vagy Államháztartási mérlegképes könyvelő tanfolyamot is, amelyeket később akár egy Adótanácsadói képzés is követhet.

Jelentkezz mielőbb, hogy biztosítsad a helyedet a következő induló csoportban! További információk és jelentkezés itt: https://www.mkvkok.hu/penzugyi-szamviteli-ugyintezo-kepzes

A honlap áttanulmányozása után további kérdésed van? Hívjál bennünket az egyes képesítéseknél a honlapon megadott telefonszámokon!

 

Üdvözlettel:
az Oktatási Központ munkatársai


Tel.: 06 (1) 479-9900 
E-mail: info@mkvkok.hu 
Weboldal: https://mkvkok.hu/