Kreditpontos szakmai rendezvények

2017. október 29.

Őszi kreditpontos szakmai rendezvények - válogasson színes kínálatunkból!

Szakmai támogató kurzus ASP rendszer bevezetéséhez

Jelentkezzen még ma hiánypótló kurzusunkra, ami az ASP gazdálkodási rendszer bevezetését segíti.

Szakmai együttműködő partnerünk, a Magyar Közigazgatásfejlesztési Zrt. oktatói az ASP rendszerében több mint 15 éves fejlesztői és üzemeltetői tapasztalattal rendelkeznek, s erre a szaktudásra épül az immár kötelezően használandó költségvetési gazdálkodás szakrendszer is. Biztosak vagyunk tehát abban, hogy a közreműködésünkkel megvalósuló kétnapos, számítógép mellett megvalósuló gyakorlatorientált képzésünk Önt is átsegíti majd a ASP rendszer bevezetésének nehézségein! 

A program 8 képzési helyszínen valósul meg szerte az országban - válassza az Önhöz legközelebb esőt! A géptermek korlátozott befogadóképességére tekintettel a jelentkezéseket beérkezésük sorrendjében fogadjuk el.

IFRS 9 - pénzügyi instrumentumok alapozó képzés

Vészesen közeledik az immáron három éve megjelent IFRS9 standard bevezetésének határideje! Készüljön fel ezért velünk 2018. január 1-jéig a pénzügyi instrumentumok gyakorlati alkalmazására és indítsa nyugodtan az Újévet!
Képzésünk során áttekintést nyújtunk a standard egyes tartalmi elemeiről, és konkrét példákkal illusztrálva segítünk eligazodni az IFRS9 világában.

Előadó: László Norbert, egyetemi adjunktus, a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója

Helyszínek és időpontok:

Egyéb szervezetek könyvelőinek ismeretmegújító képzése
BUDAPEST, 2017. november 7., 14. (16:30-20:00)

Az egyéb szervezetek számviteli sajátosságai, a nonprofit szervezetek speciális gazdálkodási, adózási kérdései, illetve a civil szervezetek működését megalapozó státusszabályok gyakran állítják kihívások elé akár a gyakorló szakembereket is.
Új kurzusunk célja ezért az, hogy átfogó képet adjon mindezek vonatkozásában az érdeklődő könyvelők számára, ha kapcsolódó tudásukat aktualizálni, mélyíteni szeretnék.

További részletek és jelentkezés ►

Három az egyben - Ptk, Pmt, Adóvita rendezése
BUDAPEST, 2017. november 8.

Aki lemaradt az elmúlt időszak legizgalmasabb előadásairól, most közkívánatra egy program keretében hallgathatja meg őket - jelentkezzen az egy program keretében meghirdetett 3 előadásra!

 • Új szerződéstípusok a Polgári Törvénykönyvben
  Előadó: Dr. Lőrinczi Gyula - egyetemi docens,  ELTE Állam- és Jogtudományi kara
   
 • Mossák vagy nem mossák, avagy milyen kötelezettségeket hoznak a pénzmosás és terrorizmus elleni küzdelem érdekében született törvénymódosítások
  Előadók: 
  Dr. Sallai Csilla - a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Könyvelői Tagozatának elnöke, kamarai tag könyvvizsgáló, adószakértő
  Dr. Simon-Petró Eszter - LL.M, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara jogi előadója
   
 • Gyakorlati útmutató az adóvita sikeres rendezéséhez
  Előadó: Dr. Réczei Géza - ügyvéd, az ELTE Állam- és Jogtudományi kara tiszteletbeli tanára, egykori adóhatósági- és pénzügyminisztériumi szakértő

  További részletek és jelentkezés ►